Blog » Vakantieblog + foto's

Deze blogpost is geschreven door: Asterope in samenwerking met de onder benoemde teamleden

Vakantieblog!
Hallo allemaal!

Terwijl de zomer langzaam plaatsmaakt voor de herfst, willen we graag nog even samen met jullie terugkijken op de zomervakanties door middel van wat vakantiefoto's van ons team. We hopen dat jullie genoten hebben van jullie eigen avonturen en we zijn erg benieuwd naar jullie verhalen! Deel dus vooral jouw eigen vakantieverhalen in deze blog.

De afgelopen maanden waren voor ons team gevuld met verschillende ervaringen en bijzondere momenten. Van speciale gelegenheden tot mooie reizen, ieder van ons heeft de zomer op zijn eigen manier gevierd. Lees mee en ontdek de hoogtepunten van de vakantie!

Quote Asterope
Ik ben een maand naar Mexico geweest! Het was erg warm, rond de 35 graden en heel vochtig, maar we hebben er een fantastische tijd gehad. Het leukste vond ik om te zwemmen en te zonnen aan het strand en Mayatempels te bezoeken. Deze zijn al heel lang geleden gebouwd, maar de ruïnes staan nog steeds overeind. Ik hou erg van geschiedenis en het was dus leuk om wat meer over de Maya’s te ontdekken. Ook kan je er veel aapjes en papegaaien zien, super cool!


Quote Nikkii
Op 15 juli 2023 ben ik getrouwd met mijn partner, Frank. We hebben dit kleinschalig gedaan op een prachtige locatie in Italië waar we al jaren komen. Het was prachtig weer, we hebben een geweldig weekend gehad daar met onze vrienden en familie en daarna nog lekker wat dagen vakantie gehad.



Foto 1: Asterope / Foto 2: Asterope / Foto 3: Nikki

Quote Vulpes
Ik ben naar Antwerpen geweest samen met een vriendin. Ik heb het daar enorm naar mijn zin gehad en genoten van de mooie gebouwen. Mijn hoogtepunt was wel een Okapi zien in Anterpen Zoo!


Quote Marlinda
Ik ben op vakantie geweest naar Schotland! Veel meegemaakt en mooie avonturen beleefd. Wat voor mij zelf een heel bijzonder moment en een leuk avontuur was, was het dolfijnen spotten. We zagen onder andere een dolfijn met witte vlekken, genaamd Spirtle. Ze had ook een kalfje. Spirtle was een keer gestrand en is toen ernstig verbrand geraakt, maar gelukkig helemaal genezen! Vandaar nu de bijzondere witte "aftekeningen" (zie foto): net een sabino dolfijn.



Foto 1: Vulpes / Foto 2: Vulpes / Foto 3: Marlinda

Quote Feddau
Ik heb de zomer doorgewerkt, wat zeker geen straf is met iets minder uren op een dag en de vele mooie zonnige dagen. Mooiste herinneringen het laatste veulentje dat geboren werd eind juli! Zo’n pittige dame en al zo’n geweldige band. Elke nieuwe mijlpaal voor het veulen zelf voegt meer mooie herinneringen toe aan deze zomer. Knappe Thin Lizzy van Nieuwland <3


Quote Valkyrie
Ik ben uiteraard naar Sicilië geweest als laatste vakantie nog samen met mijn man (ja ja ik ben een van de zwangere modjes). Op de dag dat wij de Etna gingen beklimmen (en er overigens al op stonden), besloot zij uit te barsten. Met een wat snellere aftocht, toch nog veilig thuis gekomen.



Foto 1: Feddau / Foto 2: Valkyrie/ Foto 3: Valkyrie

Quote Bastille
Vakantie heb je niet nodig met werk zoals dit. Zeven weken vol op kunnen genieten van de meest geweldige baan ooit. Paardrijjuf, ponykampleiding en boscrossen!


Quote Montar
Om even lekker tot rust te komen ben ik naar party eiland Ibiza geweest   We hebben lekker door de straatjes van Ibiza old town gewandeld en mooie strandjes bezocht. Natuurlijk hebben we ook enkele feestjes bezocht om te ontdekken waarom Ibiza the place to be is. Till next year!


Quote -Kipepeo
Voor mij was het weekje naar Nederland op vakantie om onze Teun op te halen het hoogtepunt van deze zomer. Ja, je leest het goed ‘weekje naar Nederland’, want ik woon in Hongarije. Verder ben ik hard aan het klussen, zodat wij volgend jaar onze camping kunnen openen. Maar met het prachtige weer en fantastisch mooie natuur, voelt het iedere dag als vakantie



Foto 1: Bastille / Foto 2: Montar / Foto 3: -Kipepeo

Quote Brechel_
Mijn zomer was extra speciaal omdat wij een wondertje aan ons gezin toe mochten voegen. Wij zijn namelijk op 23 augustus trotste ouders geworden van onze kleine Emmy. We kunnen niet wachten om allerlei avonturen te gaan beleven.


Quote Levade
Ik ben deze zomer samen met mijn partner naar Spanje geweest op uitnodiging van oud teamlid PlinoLino. Dit was de eerste vakantie zonder onze 2 kindjes, super spannend dus! Toen we aankwamen heb ik deze super mooie foto gemaakt. We hebben ontzettend genoten van de vakantie en hebben superveel leuke dingen gedaan. Toch waren we ook wel echt blij om onze kindjes en hondjes weer te zien thuis! We hebben er zelfs nog een souvenir aan overgehouden: een heuse tattoo!



Foto 1: Brechel_ / Foto 2: Levade / Foto 3: Levade

We zijn nieuwsgierig naar jullie eigen vakantie-ervaringen! Hoe hebben jullie de zomer doorgebracht? Hebben jullie ook bijzondere momenten beleefd? Deel jullie verhalen of foto's in de reacties hieronder. We kijken er naar uit om te horen wat jullie de afgelopen maanden hebben gedaan!

Ook wensen we jullie veel succes in de komende periode, als het normale leven weer begint. Vergeet niet om nog even te genieten van de laatste zomerdagen!

Geplaatst op 29-08-2023 17:32:37

-Faerie zegt:


-Faerie
Super leuk dit om te lezen!
Gefeliciteerd nikki super leuk om te horen! 
Oeh die okapi en dolfijn met vlekken vind ik er zo leuk uitzien! Zelf ben ik ook vorig jaar naar Schotland gegaan zo leuk! De natuur was prachtig en iedereen was daar enorm aardig. Daar hebben we de westhighland way gelopen en zijn we heel veel leuke mensen tegengekomen.
Dit jaar zijn we naar Tsjechië gegaan en dat vond ik ook enorm gaaf vooral praag!
Gefeliciteerd voor iedereen die een gezins uitbereiding heeft. Wat is emmy een leuke naam! @valkyrie super leuk hebben jullie al een naam in gedachten? Kipepoe wat een enorm schattige pup.

Geplaatst op 29-08-2023 19:11:17

Fiyorudo zegt:


Fiyorudo
Wat super leuk om dit te lezen

Geplaatst op 29-08-2023 19:56:05

-Insanos zegt:


-Insanos
wat leuk!!! Ik ben helemaal naar bali geweest! het was zo uniek!

Geplaatst op 30-08-2023 06:26:18

horses74 zegt:


horses74
Ziet er superleuk uit!!! Ik ben dit jaar naar Friesland geweest en het was heel leuk! Het leukste was dat er tegenover de camping ook echt Friezen stonden waar we elke dag heen gingen en een klein stukje verder stonden Barok Pinto's ook heel leuk! Op de camping zelf waren vier kittens die in het bos waren gevonden😍

Geplaatst op 30-08-2023 11:41:54

-Mus zegt:


-Mus
gefeliciteerd brechel! en wat ontzettend grappig, mijn dochtertje is 24 augustus alweer 6 geworden, delen bijna een verjaardag 🙈

Geplaatst op 11-09-2023 20:16:33

119489 zegt:


119489
Ik heb jammer genoeg geen foto´s maar ben naar Peelbergen concours gegaan met onze ijslander, wij hebben 50 cm gesprongen en de buurvrouw en buurmeisje gingen mee, zij sprong 90cm met haar paardje

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.