Blog » Avonturen van een 'parttime' MH-er: MojoLuna

Deze blogpost is geschreven door: MojoLuna in samenwerking met Asterope

Avonturen van een 'parttime' MH-er: MojoLuna
Allereerst, wat ontzettend leuk dat ik deze keer gevraagd ben om dit te schrijven! Ik vind het zelf altijd enorm leuk om de blogs en verhalen te lezen, en hoop dat jullie ook deze leuk gaan vinden.

Over MojoLuna
Ik was al een hele tijd aan het zoeken naar een leuk online paardenspel. Nooit geweten dat ik een hele 'community' zou treffen, toen ik hier een account aanmaakte. Een gebruikersnaam, dat was voor mij nog wel een ding.. creatief ben ik niet, en ik blijf altijd dicht bij mezelf. Toen bedacht ik de combinatie van mijn 2 hondjes (toen nog bij mijn ouders) Mojo en Luna.. heel bijzonder is het niet, persoonlijk dus wel!

Op MH ben ik begonnen met Shires fokken, hier zat na een tijdje alleen wat te weinig uitdaging in qua kleuren. Toen ben ik de Welsh Mountain gaan bekijken, en die vond ik wel erg leuk! Daar ben ik inmiddels een jaar erg actief in, voornamelijk de dun kleurtjes! Ook ben ik een verzamelaar van speciaal tuig! Ik heb bijna alle setjes bij elkaar weten te krijgen.

Hoe ik begon met de paarden
Als klein meisje ging ik altijd met mijn zus mee naar stal. Toen ik zelf een sport mocht kiezen, heb ik daardoor ook gekozen voor het paardrijden. Na een tijdje manegelessen te hebben gevolgd, hebben wij van onze ouders een New Forest Pony gekregen! Naast de New Forest had ik zelf nog een leuke verzorgpony, een Welshje. Hiermee ging ik graag het bos in, het dorp in, met de meiden en de pony's naar de snackbar.. enorm veel leuke tijden mee gehad!

Het dagelijks leven van MojoLuna
Ik woon sinds 3 jaar samen met mijn vriend, Franse Bulldog Butch en 2 valkparkieten! Ik werk bij een tankstation als assistent manager. Hier heb ik sinds kort promotie gemaakt dus dat is nog even wennen allemaal. Dit alles neemt een hoop van mijn tijd in beslag..

Naast mijn werk wandel ik graag met m'n hondje en ben ik veel in het bos te vinden! In m'n vrije uurtjes zit ik voornamelijk MH te spelen!

Het allerliefste zou ik nog wat met paarden gaan doen. Nadat mijn New Forest pony verkocht is, een aantal jaar geleden, is dit er niet meer van gekomen helaas.

Wel huur ik jaarlijks een paardje om een leuke rit over het strand te maken! Of ik ga samen met Jarmolein een leuke rit door het bos maken op haar tinkers!

Geplaatst op 19-12-2023 12:33:30

Jarmolein zegt:


Jarmolein
Super leuke blog MojoLuna! Snel maar weer gaan rijden! 😜😍

Geplaatst op 19-12-2023 12:42:24

MojoLuna zegt:


MojoLuna
Quote Jarmolein
Super leuke blog MojoLuna! Snel maar weer gaan rijden! 😜😍


Joaah im in! Daarvoor rij k graag anserhalfuur Nederland door whahah

Geplaatst op 19-12-2023 14:12:40

horses74 zegt:


horses74
Leuke blog🤩

Geplaatst op 19-12-2023 15:16:10

Baron2011 zegt:


Baron2011
leuke blog ik heb ook 2 parkietjes

Geplaatst op 19-12-2023 18:16:42

NadjaPaard zegt:


NadjaPaard
Leuk blog!

Geplaatst op 19-12-2023 18:18:45

Tyana zegt:


Tyana
Oehh leuke blog weer! 

Geplaatst op 19-12-2023 21:44:14

MAXIMEJAC zegt:


MAXIMEJAC
Super leuke blog

Geplaatst op 19-12-2023 21:48:23

Rivendell zegt:


Rivendell
Ahhh wat leuk. @Jarmolein ik wil ook tinkerritjes >:( hihi

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.