Blog » Avonturen van een 'parttime' MH-er: GhostKing

Deze blogpost is geschreven door: GhostKing in samenwerking met Asterope

Avonturen van een 'parttime' MH-er: GhostKing
Hey! Wat leuk dat jullie deze blog komen lezen!

In deze blog zal ik jullie meenemen in hoe mijn leven er een beetje uitziet. Ik ga jullie wel alvast verklappen, dit verandert enorm per periode voor mij. Dus voor nu heb ik even de aankomende periode gekozen. Afgelopen periode was namelijk niet zo spannend, want ik heb net een operatie gehad. Nou ja, stiekem was dat best een beetje spannend, maar de weken herstellen waren niet zo interessant haha!

De aankomende week zal ik nog een beetje rustig aan moeten doen, want officieel ben ik nog aan het herstellen. Maar over niet al te lange tijd vlieg ik allereerst naar Amerika! Ik ga dan op bezoek bij mijn vriend (die is half Amerikaans, half Nederlands) en hij woont op dit moment weer in Amerika, in Vermont om precies te zijn. Ik zal daar ruim twee weken doorbrengen! We hebben gepland dat we vooral veel gaan hiken, maar we gaan ook naar een klein pride festival, naar wat andere dorpen, naar Boston, en we willen natuurlijk gaan boulderen! Boulderen is namelijk een grote hobby van ons beiden.

Voor de mensen die de sport niet kennen: boulderen is onderdeel van de klimsport. Je klimt met boulderen zonder zekering. Hierdoor klim je niet hoger dan 4.5m en tevens liggen er natuurlijk dikke, zachte matten onder voor het geval dat je naar beneden stort. Soms best spannend, maar vooral enorm leuk en er zijn veel verschillende soorten routes, zowel makkelijk als moeilijk.

Het boulderen is een mooie overgang naar de rest van mijn zomer. Ik werk namelijk ook in een klimbos! Dit is seizoenswerk en zeker in de zomer kan het er ontzettend druk worden! Mijn zomer zal dus voor een groot deel gevuld zijn met daar rondwandelen, en natuurlijk ook af en toe zelf de boom in… ‘s Ochtends voeren wij namelijk standaard alle controles op de routes uit, en soms moeten we ook wel eens gasten helpen die ergens op de route vastzitten. Gelukkig gebeurt dat niet heel vaak, de meeste mensen zijn er super goed in! Verder loop ik dus vooral rond, steken we de klimgordels terug en zorgen we dat het andere materiaal netjes blijft, en natuurlijk geef ik af en toe ook een instructie. Ik vind mijn werk echt enorm leuk, dus ik ben er vaak te vinden. Stiekem soms ook als ik helemaal niet hoef te werken, dan ga ik gewoon mijn collega’s plagen, hehe .

Nu zal je vast denken, maar hiermee kan je toch niet de rest van je zomer vullen? Nee, dat klopt! Ook al kom ik een aardig eind hoor… Maar ik heb thuis ook nog een stuiterballetje genaamd Nalah rondlopen. Voor degenen die haar niet kennen, Nalah is mijn held op vier poten en houdt er enorm van om lange wandelingen te maken. Ik probeer minstens 2 tot 2.5 uur per dag met haar te lopen, en als het goed weer is, wil dit nog weleens wat langer zijn! En natuurlijk wil mevrouw ook heel veel knuffels en moeten we soms ook nog even spelen. Of even wat trucjes trainen, want ook daar schort het niet aan.


Nalah
Foto uit eigen archief © GhostKing


Ook daarmee heb ik nog niet al mijn activiteiten gehad overigens. Ik heb namelijk naast mijn werk in het klimbos, ook nog twee plekken waar ik ervaringsdeskundig werk doe! Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, ben ik namelijk trans en bovendien heb ik heel wat ervaring in de GGZ. Dat laatste is natuurlijk wat minder fijn, maar ik zet mijn ervaringen graag in om anderen te helpen. En zodoende heb ik ook nog deze twee werkplekken. Dit gaat maar om een paar uurtjes in de week, of soms zelfs maar een paar uurtjes in de maand, maar deze dingen zijn wel heel belangrijk voor mij!

Nou, naast dit alles blijft er dan natuurlijk nog één onderwerp over. Overige hobby’s… Ook hier heb ik een hele waslijst aan mogelijke activiteiten, ik vind namelijk bijna alles leuk. Oops… Sporten, lezen, creatieve dingen, muziek maken en luisteren, enzovoorts. En natuurlijk speel ik ook nog My Horsez, haha. Ik loop hier inmiddels alweer bijna 7 jaar rond. Ik heb wel een aantal keer een break gehad, maar toch kom ik iedere keer weer terug . Vooral het forum vind ik leuk en gezellig. Ik heb in het verleden lange tijd BTP’tjes gefokt, maar daar heb ik simpelweg de tijd niet meer voor. Zoals jullie net immers hebben kunnen lezen, heb ik het behoorlijk druk. En dan ga ik na de zomervakantie ook nog eens aan de studie ‘social work’ beginnen…

Nou, dit is zo’n beetje hoe mijn zomer eruit zal gaan zien. Wat denken jullie, gaat 24 uur in een dag genoeg zijn?

Geplaatst op 13-05-2024 10:24:25

quirinal-lover zegt:


quirinal-lover
Oh, Vermont  leuk! Dat is niet zo ver van mij 

Geplaatst op 13-05-2024 11:55:13

Vulpes zegt:


Vulpes
Wat super leuk om te lezen! ;D 

Geplaatst op 13-05-2024 14:27:11

Empyrean zegt:


Empyrean
Nalah!  Irl mogen ontmoeten en wat een schatje is het. Super leuke blog Mitch!

Geplaatst op 13-05-2024 14:33:26

Dewi_Kyara zegt:


Dewi_Kyara
Ik ken je niet maar wat een leuke blog een een schattige hond!😍

Geplaatst op 13-05-2024 18:20:31

Jadore zegt:


Jadore
Wat een leuke hond!
En wat een leuke vakantie!

Geplaatst op 14-05-2024 10:21:26

Zeranity zegt:


Zeranity
Oeh een mede-boulderaar, wat leuk! Ben benieuwd of jullie ook naar buiten gaan, Amerika heeft volgens mij zo ontzettend veel mooie bouldergebieden!

Geplaatst op 14-05-2024 10:30:14

GhostKing zegt:


GhostKing
Ik zal alle complimentjes aan Nalah doorgeven, kan dr ego nog wat groter worden

@Zeranity, dat wordt hem deze keer helaas niet. We hopen wel gewoon binnen te gaan boulderen, maar ik ben pas net hersteld van m'n operatie, dus direct naar buiten is iets te linke soep haha. Dus dat is voor mijn volgende tripje

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.