Klachtenregeling My Horsez

Heeft u een klacht over een ander lid, dan kunt u uw klacht (wij noemen dit een 'aangifte') het beste indienen via de ServiceDesk (te bereiken via het uitklapmenu links) onder de categorie 'Aangifte'.

Heeft u een klacht over een topic of een reactie op het forum, dan kunt u gebruik maken van de button 'Rapporteren' om de betreffende reactie te melden aan onze moderators.

Heeft u een klacht over My Horsez of haar teamleden, dan kunt u uw klacht het beste indienen via de ServiceDesk onder de categorie 'Klacht'.

Heeft u een klacht over een fout in het spel, dan kunt u uw klacht het beste indienen via de ServiceDesk onder de categorie 'Fouten'.

Als alternatief kunt u, wanneer uw klacht vanwege de aard van de klacht niet goed via de ServiceDesk kan worden afgehandeld, er ook voor kiezen om een klacht in te dienen via e-mail naar info@myhorsez.com.

Klachten dienen bij voorkeur binnen 1 maand nadat u het probleem heeft ontdekt aan ons te worden gemeld. Voorzie uw klacht altijd van een duidelijke toelichting en volledig/ duidelijk bewijs ter ondersteuning van uw klacht. Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen een eerste reactie te geven.

Uiteraard streven wij ernaar om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen. Indien u er niet met ons uitkomt, kunt u als consument zijnde uw geschil voorleggen aan de geschillencommissie via het Europese ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.