Privacyverklaring My Horsez

Versie: 21 augustus 2020

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Over ons

Onze gegevens zijn:

Marlinda Design
H.o.d.n. My Horsez
Schepenenveld 151, 7327DB, Apeldoorn
KvK: 34384821

 

Welke gegevens verwerken we?

Wanneer jij een account registreert en daarmee inlogt, verwerken wij jouw persoonsgegevens. De volgende persoonsgegevens kunnen door ons verwerkt worden:

De verwerking van bovenstaande persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van onze overeenkomst op basis waarvan jij ons spel kan spelen. De gegevens zijn immers nodig om voor jou een account aan te maken, om jou toegang te geven tot jouw account en om misbruik van het spel My Horsez te voorkomen. Zonder de bovenstaande gegevens is het niet mogelijk om een account aan te maken en het spel My Horsez te spelen.

 

Met wie delen we persoonsgegevens?

Jouw gegevens, of een deel daarvan, kunnen verstrekt worden aan derden.

Ten eerste hebben wij een externe server bij een Nederlandse partij. Deze partij host onze website en regelt daarbij ook back-ups van de website.

Daarnaast gebruiken wij externe betaalprogramma’s om jou de mogelijkheid te geven aankopen te doen binnen ons spel. Deze programma’s verwerken jouw gegevens om jouw betalingen te kunnen verwerken.

Daarnaast delen wij algemene statistische gegevens met derden om een indruk te kunnen geven van de doelgroepen van onze website.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Wij en onze verwerkers hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Deze beveiligingsmaatregelen omvatten onder andere regelmatige software updates aan onze server, met betrekking tot beveiliging en firewalls. Daarnaast worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen in de database. Ook gebruiken we een SSL-verbinding op de website om het websiteverkeer te versleutelen. Bovendien is onze database beveiligd met een wachtwoord en is de toegang tot de database beperkt tot bevoegde personen die in moeten loggen met een wachtwoord.

 

Bewaartermijn

Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Jouw persoonsgegevens blijven bewaard totdat jij je gebruikersaccount opzegt. Op dat moment zullen wij je gegevens nog 5 jaar na jouw opzegging bewaren, om jou de mogelijkheid te geven om met jouw account terug te keren naar het spel. Na deze termijn worden de persoonsgegevens geanonimiseerd, zodat deze niet meer herleidbaar zijn tot jou. Houd er rekening mee dat je hierna niet geen toegang meer tot jouw account kan krijgen.

Berichten die jij plaatst in ons forum, blijven zichtbaar op ons forum, zodat er geen gaten in de topics vallen. Op moment dat jouw account wordt geanonimiseerd, worden persoonsgegevens uit deze berichten geanonimiseerd.

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Om jouw inlogsessie op te slaan, wordt een sessiecookie geplaatst. Met behulp van deze cookie slaan we gegevens en voorkeuren op gedurende de periode dat jij onze website bezoekt (de sessie). Deze cookie zorgt ervoor dat wij weten of je bent ingelogd en op welk account je bent ingelogd. Deze cookie wordt aan het eind van je sessie verwijderd.

 

Analytische cookies

Omdat we graag willen weten hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken we analytische cookies.

Wij plaatsen daarom cookies van Google Analytics. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden. Wij hebben in verband met de privacy Google Analytics zo ingesteld, dat het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd wordt. Ook is het delen van gegevens uitgezet. Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Daarnaast plaatst Google cookies in verband met Recaptcha. Door middel daarvan wordt bevestigd dat jij geen robot bent. Deze functie is noodzakelijk om misbruik van het spel My Horsez te voorkomen. Deze cookies voor Recaptcha worden maximaal 2 jaar bewaard.

Google is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Dit betekent dat er een passend beschermingsniveau is voor de verwerking van persoonsgegevens.

 

Marketing cookies

Omdat we graag willen zorgen dat onze advertenties door de juiste bezoekers gezien worden, gebruiken we marketing cookies.

Wij plaatsen daarom cookies van Facebook. Meer informatie over het beleid van Facebook kun je hier vinden: [https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy] vinden. Facebook cookies worden maximaal 1 jaar bewaard.

Facebook is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Dit betekent dat er een passend beschermingsniveau is voor de verwerking van persoonsgegevens.

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via het formulier onderaan deze pagina of via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Let op: het is mogelijk dat, na het uitschakelen/verwijderen van cookies, bepaalde onderdelen van de website niet meer werken/toegankelijk zijn.

 

Social media en links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten My Horsez. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van deze website te delen via Facebook, heeft deze website een social media button. Lees de privacyverklaring van Facebook om te weten hoe zij met privacy omgaan: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]

 

Rechten

Je hebt altijd het recht om toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan. Deze klacht kun je indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als wij de verwerkingsverantwoordelijke zijn, zullen we jouw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Wanneer wij alleen de verwerker zijn, zullen wij je verzoek doorverwijzen naar de verwerkingsverantwoordelijke, die vervolgens je verzoek zal behandelen.

Onder schriftelijk wordt ook een e-mail verstaan. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@myhorsez.com of doorgeven via de ServiceDesk.

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Privacyverklaring

Privacyverklaring My Horsez

Versie: 21 augustus 2020

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Over ons

Onze gegevens zijn:

Marlinda Design
H.o.d.n. My Horsez
Schepenenveld 151, 7327DB, Apeldoorn
KvK: 34384821

 

Welke gegevens verwerken we?

Wanneer jij een account registreert en daarmee inlogt, verwerken wij jouw persoonsgegevens. De volgende persoonsgegevens kunnen door ons verwerkt worden:

  • Jouw voornaam is nodig om met jou te communiceren en om na te kunnen gaan of een gebruiker niet meerdere accounts aangemaakt heeft;
  • We vragen jouw geboortedatum om je leeftijd te berekenen en deze te tonen in jouw gebruikersprofiel. Daarnaast gebruiken we jouw geboortedatum om te analyseren binnen welke leeftijdscategorieën ons spel gespeeld wordt en om na te kunnen gaan of een gebruiker niet meerdere accounts aangemaakt heeft;
  • Het land waar vanuit jij het spel My Horsez speelt, wordt gevraagd om te kunnen tonen in jouw gebruikersprofiel, om te kunnen analyseren vanuit welke landen ons spel gespeeld wordt en om te kunnen onderzoeken of een gebruiker niet meerdere accounts aangemaakt heeft;
  • Jouw e-mailadres is nodig om met jou te communiceren, om aan jou de nieuwsbrief te kunnen toesturen, om verifiëring en/of activering van jouw account mogelijk te maken, om te kunnen onderzoeken of een gebruiker niet meerdere accounts aangemaakt heeft en om jou de mogelijkheid te geven jouw wachtwoord en/of gebruikersnaam nogmaals op te vragen;
  • We vragen naar jouw geslacht om deze te kunnen tonen op jouw gebruikersprofiel, om na te kunnen gaan of een gebruiker niet meerdere accounts aangemaakt heeft en om te kunnen analyseren binnen welke doelgroep ons spel gespeeld wordt;
  • Jouw IP-adres wordt verwerkt om jouw inlogsessie te beveiligen en om te kunnen onderzoeken of een gebruiker meerdere accounts heeft aangemaakt;
  • De naam van jouw browser of randapparatuur wordt verwerkt om jouw inlogsessie te kunnen beveiligen en om te kunnen onderzoeken of een gebruiker meerdere accounts heeft aangemaakt;
  • We gaan na welke pagina’s jij binnen onze website bezoekt, om het gebruik van onze website te kunnen analyseren of om misbruik op onze webpagina te constateren, waaronder het gebruik van bots, het aanmaken van meerdere accounts of het hacken van accounts.

De verwerking van bovenstaande persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van onze overeenkomst op basis waarvan jij ons spel kan spelen. De gegevens zijn immers nodig om voor jou een account aan te maken, om jou toegang te geven tot jouw account en om misbruik van het spel My Horsez te voorkomen. Zonder de bovenstaande gegevens is het niet mogelijk om een account aan te maken en het spel My Horsez te spelen.

 

Met wie delen we persoonsgegevens?

Jouw gegevens, of een deel daarvan, kunnen verstrekt worden aan derden.

Ten eerste hebben wij een externe server bij een Nederlandse partij. Deze partij host onze website en regelt daarbij ook back-ups van de website.

Daarnaast gebruiken wij externe betaalprogramma’s om jou de mogelijkheid te geven aankopen te doen binnen ons spel. Deze programma’s verwerken jouw gegevens om jouw betalingen te kunnen verwerken.

Daarnaast delen wij algemene statistische gegevens met derden om een indruk te kunnen geven van de doelgroepen van onze website.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Wij en onze verwerkers hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Deze beveiligingsmaatregelen omvatten onder andere regelmatige software updates aan onze server, met betrekking tot beveiliging en firewalls. Daarnaast worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen in de database. Ook gebruiken we een SSL-verbinding op de website om het websiteverkeer te versleutelen. Bovendien is onze database beveiligd met een wachtwoord en is de toegang tot de database beperkt tot bevoegde personen die in moeten loggen met een wachtwoord.

 

Bewaartermijn

Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Jouw persoonsgegevens blijven bewaard totdat jij je gebruikersaccount opzegt. Op dat moment zullen wij je gegevens nog 5 jaar na jouw opzegging bewaren, om jou de mogelijkheid te geven om met jouw account terug te keren naar het spel. Na deze termijn worden de persoonsgegevens geanonimiseerd, zodat deze niet meer herleidbaar zijn tot jou. Houd er rekening mee dat je hierna niet geen toegang meer tot jouw account kan krijgen.

Berichten die jij plaatst in ons forum, blijven zichtbaar op ons forum, zodat er geen gaten in de topics vallen. Op moment dat jouw account wordt geanonimiseerd, worden persoonsgegevens uit deze berichten geanonimiseerd.

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Om jouw inlogsessie op te slaan, wordt een sessiecookie geplaatst. Met behulp van deze cookie slaan we gegevens en voorkeuren op gedurende de periode dat jij onze website bezoekt (de sessie). Deze cookie zorgt ervoor dat wij weten of je bent ingelogd en op welk account je bent ingelogd. Deze cookie wordt aan het eind van je sessie verwijderd.

 

Analytische cookies

Omdat we graag willen weten hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken we analytische cookies.

Wij plaatsen daarom cookies van Google Analytics. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden. Wij hebben in verband met de privacy Google Analytics zo ingesteld, dat het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd wordt. Ook is het delen van gegevens uitgezet. Google Analytics cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

Daarnaast plaatst Google cookies in verband met Recaptcha. Door middel daarvan wordt bevestigd dat jij geen robot bent. Deze functie is noodzakelijk om misbruik van het spel My Horsez te voorkomen. Deze cookies voor Recaptcha worden maximaal 2 jaar bewaard.

Google is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Dit betekent dat er een passend beschermingsniveau is voor de verwerking van persoonsgegevens.

 

Marketing cookies

Omdat we graag willen zorgen dat onze advertenties door de juiste bezoekers gezien worden, gebruiken we marketing cookies.

Wij plaatsen daarom cookies van Facebook. Meer informatie over het beleid van Facebook kun je hier vinden: [https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy] vinden. Facebook cookies worden maximaal 1 jaar bewaard.

Facebook is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Dit betekent dat er een passend beschermingsniveau is voor de verwerking van persoonsgegevens.

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via het formulier onderaan deze pagina of via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Let op: het is mogelijk dat, na het uitschakelen/verwijderen van cookies, bepaalde onderdelen van de website niet meer werken/toegankelijk zijn.

 

Social media en links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten My Horsez. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van deze website te delen via Facebook, heeft deze website een social media button. Lees de privacyverklaring van Facebook om te weten hoe zij met privacy omgaan: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]

 

Rechten

Je hebt altijd het recht om toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan. Deze klacht kun je indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als wij de verwerkingsverantwoordelijke zijn, zullen we jouw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Wanneer wij alleen de verwerker zijn, zullen wij je verzoek doorverwijzen naar de verwerkingsverantwoordelijke, die vervolgens je verzoek zal behandelen.

Onder schriftelijk wordt ook een e-mail verstaan. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@myhorsez.com of doorgeven via de ServiceDesk.

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Cookieverklaring