Blog » Achter de schermen #1

Hey allemaal,

Welkom bij de allereerste blogpost op het nieuwe blog onderdeel op My Horsez! Zoals is aangegeven in het nieuwstopic, zullen er vanaf nu regelmatig nieuwe blogs worden geplaatst. En dit is de allereerste! Het leek ons dan ook leuk om als eerste blogpost een 'Achter de schermen' blog te maken. Lees snel verder, want we hebben veel te vertellen.

De droom
Het leek mij leuk om te beginnen met een stukje over 'de droom'! Ik ben namelijk op jonge leeftijd My Horsez gestart, want ik startte met het maken van het spel toen ik 13 was. In mijn jonge jaren heb ik ontzettend veel en grootst gedroomd. Veel dromen zijn ook uitgekomen! Want kijk nou zelf - kleine Marlinda had vast nooit gedacht dat My Horsez zo lang zou mogen bestaan!

Er liggen echter nog veel meer toffe dromen op de plank. Hoe vet is het bijvoorbeeld, als er ook een internationale community opgebouwd zou kunnen worden? Of als er een app zou zijn? Of dat je in de winkel toffe My Horsez spulletjes zou kunnen kopen... Wauw, dat lijkt me echt tof! Het is dan ook mijn grote droom om My Horsez nog veel verder te laten groeien dan waar we nu staan. Het lijkt mij een toffe uitdaging om er voor te zorgen dat er 2x zoveel spelers online zijn - en daarna nog meer! En dan het liefst samen met een dreamteam van allemaal toppers, waarbij we onze creativiteit en expertises bundelen om samen elke dag My Horsez weer net iets toffer te maken. Samen kom je immers zoveel verder dan alleen. Yes, ik zie daar een grote toffe uitdaging in.

Maar... tegelijkertijd voelt het ontzettend kwetsbaar om dit met jullie te delen - want wat als het niet lukt? Wat als ik overspoeld raak? Hoe zullen mensen reageren? Waarom is nog niet alles gelukt? Misschien ken je dat gevoel. Ik probeer zelf alleen elke dag om me niet te laten stoppen door dat gevoel. Elke keer mezelf uit te blijven dagen, trots te zijn op wat we allemaal al bereikt hebben en te blijven dromen. Ook ben ik ontzettend dankbaar voor mijn toffe team en iedereen die in het verleden een bijdrage heeft geleverd aan My Horsez. Het is niet altijd gemakkelijk, maar... alles wat de moeite waard is kost moeite. Wat zijn jouw grote dromen?

App
We hebben hier nog niet eerder over gedeeld, maar inmiddels durven we er wel wat over te delen, aangezien het project goed onderweg is! We zijn namelijk stiekem bezig met een My Horsez app! In eerste instantie zal de app er precies zo uit zien als je gewend bent van onze mobiele website, en dan zullen we eind dit jaar/ begin volgend jaar naar verwachting hier steeds meer verbeteringen in doorvoeren voor een betere gebruikerservaring! Voordelen die de app zal bieden zijn onder andere: ingelogd kunnen blijven (dus niet meer steeds opnieuw inloggen, yaaay! ), notificaties, makkelijker te vinden op je telefoon & meer schermruimte om met My Horsez te vullen! Daarnaast werkt het inladen van de verschillende opties net wat anders, waardoor er naar verwachting een soepelere spelervaring ontstaat. Zo zal de darkmode bijvoorbeeld niet meer 'flikkeren' door het steeds opnieuw inladen van pagina's, wel zo fijn.

Vanzelfsprekend is dit best een groot project, dus we gaan het uitgebreid testen. Op het moment dat jullie ook mee kunnen helpen met het testen, zullen we dat zeker laten weten!

Stages & meehelpen aan My Horsez
Bij My Horsez hebben we een toffe stageplek voor een marketing, social media & community meewerkstage en/of afstudeeropdracht beschikbaar! In principe per september, maar dit is evt. in overleg te bepalen. Het lijkt ons natuurlijk extra tof als je My Horsez al kent als je bij ons stage komt lopen, vandaar dat we deze vacature ook bij jullie onder de aandacht brengen! Je vindt meer informatie op de team pagina bij het Vacature blok.

Mocht je een ander type stage zoeken (bijvoorbeeld in de richting van: development, illustratie) en je denkt dat dit goed aansluit op My Horsez, dan ben je altijd welkom om een open sollicitatie te sturen. Dan gaan we samen bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Tot slot...
Op onze instagram is een mysterieuze afbeelding geplaatst. Heb jij 'm al gezien?! Wat zou dat betekenen..? Klik hier om naar de My Horsez instagram te gaan.

--
Dat was het achter de schermen blog van vandaag! Waar wil jij in het volgende 'achter de schermen blog' meer over weten? Laat het ons weten in de reacties! Ik ben benieuwd.

Liefs,
Marlinda van My Horsez


Foto: Mulan @ MyHorsez.com

Geplaatst op 08-06-2023 15:34:13

NikiTheKitty zegt:


NikiTheKitty
WOW- IK KREEG OPEENS EEN RARE IETS ONDER QUIZZEYS GAAAAAAF

Geplaatst op 08-06-2023 15:35:14

blackjack_zoe zegt:


blackjack_zoe
Leuk om te weten hoe of wat😍

Geplaatst op 08-06-2023 15:36:13

chou zegt:


chou
Wat gaaf, deze blogpost 

En ook superleuk dat er een app aankomt in de toekomst. Zou helaas, denk ik, bij jou/jullie stage kunnen lopen als docent Geschiedenis en Nederlands 

Geplaatst op 08-06-2023 15:36:33

framblij zegt:


framblij
Oeeh! Super leuk dit

Geplaatst op 08-06-2023 15:36:43

Juultjeee zegt:


Juultjeee
Wat een tof verhaal! Kan je dan nog wel in de mobiele website?

Geplaatst op 08-06-2023 15:42:30

Paradoria zegt:


Paradoria
Nooit verwacht dat MH zo tof zou uitgroeien! Zit al bijna 10 jaar op MH en sinds dit jaar weer actief en mijn complimenten!

Geplaatst op 08-06-2023 15:43:33

Amarula zegt:


Amarula
Wat leuk om dit allemaal te lezen Marlin! Ik hoop dat alle dromen uitkomen <3

Geplaatst op 08-06-2023 15:44:06

-Faerie zegt:


-Faerie
Super 13 joh dat je mh niet al beu bentNee grapje super leuk dit leuk om eens te lezen wat er aan zit te komen etc. Een app zou inderdaad superhandig zijn voor pb's maar ook als je een wei uitleent en niet online komt. En spot ik daar nou een nieuwe arabier.

Geplaatst op 08-06-2023 15:45:07

NikiTheKitty zegt:


NikiTheKitty
OH MY STAGE BIJ MH ! zou mij toch wel intresseren 

Geplaatst op 08-06-2023 15:46:48

One_horse_drives zegt:


One_horse_drives
Wow cool die blogs!

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

you_are_visiting_myhorsez

seo_text