Blog » Achter de schermen #1

Hey allemaal,

Welkom bij de allereerste blogpost op het nieuwe blog onderdeel op My Horsez! Zoals is aangegeven in het nieuwstopic, zullen er vanaf nu regelmatig nieuwe blogs worden geplaatst. En dit is de allereerste! Het leek ons dan ook leuk om als eerste blogpost een 'Achter de schermen' blog te maken. Lees snel verder, want we hebben veel te vertellen.

De droom
Het leek mij leuk om te beginnen met een stukje over 'de droom'! Ik ben namelijk op jonge leeftijd My Horsez gestart, want ik startte met het maken van het spel toen ik 13 was. In mijn jonge jaren heb ik ontzettend veel en grootst gedroomd. Veel dromen zijn ook uitgekomen! Want kijk nou zelf - kleine Marlinda had vast nooit gedacht dat My Horsez zo lang zou mogen bestaan!

Er liggen echter nog veel meer toffe dromen op de plank. Hoe vet is het bijvoorbeeld, als er ook een internationale community opgebouwd zou kunnen worden? Of als er een app zou zijn? Of dat je in de winkel toffe My Horsez spulletjes zou kunnen kopen... Wauw, dat lijkt me echt tof! Het is dan ook mijn grote droom om My Horsez nog veel verder te laten groeien dan waar we nu staan. Het lijkt mij een toffe uitdaging om er voor te zorgen dat er 2x zoveel spelers online zijn - en daarna nog meer! En dan het liefst samen met een dreamteam van allemaal toppers, waarbij we onze creativiteit en expertises bundelen om samen elke dag My Horsez weer net iets toffer te maken. Samen kom je immers zoveel verder dan alleen. Yes, ik zie daar een grote toffe uitdaging in.

Maar... tegelijkertijd voelt het ontzettend kwetsbaar om dit met jullie te delen - want wat als het niet lukt? Wat als ik overspoeld raak? Hoe zullen mensen reageren? Waarom is nog niet alles gelukt? Misschien ken je dat gevoel. Ik probeer zelf alleen elke dag om me niet te laten stoppen door dat gevoel. Elke keer mezelf uit te blijven dagen, trots te zijn op wat we allemaal al bereikt hebben en te blijven dromen. Ook ben ik ontzettend dankbaar voor mijn toffe team en iedereen die in het verleden een bijdrage heeft geleverd aan My Horsez. Het is niet altijd gemakkelijk, maar... alles wat de moeite waard is kost moeite. Wat zijn jouw grote dromen?

App
We hebben hier nog niet eerder over gedeeld, maar inmiddels durven we er wel wat over te delen, aangezien het project goed onderweg is! We zijn namelijk stiekem bezig met een My Horsez app! In eerste instantie zal de app er precies zo uit zien als je gewend bent van onze mobiele website, en dan zullen we eind dit jaar/ begin volgend jaar naar verwachting hier steeds meer verbeteringen in doorvoeren voor een betere gebruikerservaring! Voordelen die de app zal bieden zijn onder andere: ingelogd kunnen blijven (dus niet meer steeds opnieuw inloggen, yaaay! ), notificaties, makkelijker te vinden op je telefoon & meer schermruimte om met My Horsez te vullen! Daarnaast werkt het inladen van de verschillende opties net wat anders, waardoor er naar verwachting een soepelere spelervaring ontstaat. Zo zal de darkmode bijvoorbeeld niet meer 'flikkeren' door het steeds opnieuw inladen van pagina's, wel zo fijn.

Vanzelfsprekend is dit best een groot project, dus we gaan het uitgebreid testen. Op het moment dat jullie ook mee kunnen helpen met het testen, zullen we dat zeker laten weten!

Stages & meehelpen aan My Horsez
Bij My Horsez hebben we een toffe stageplek voor een marketing, social media & community meewerkstage en/of afstudeeropdracht beschikbaar! In principe per september, maar dit is evt. in overleg te bepalen. Het lijkt ons natuurlijk extra tof als je My Horsez al kent als je bij ons stage komt lopen, vandaar dat we deze vacature ook bij jullie onder de aandacht brengen! Je vindt meer informatie op de team pagina bij het Vacature blok.

Mocht je een ander type stage zoeken (bijvoorbeeld in de richting van: development, illustratie) en je denkt dat dit goed aansluit op My Horsez, dan ben je altijd welkom om een open sollicitatie te sturen. Dan gaan we samen bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Tot slot...
Op onze instagram is een mysterieuze afbeelding geplaatst. Heb jij 'm al gezien?! Wat zou dat betekenen..? Klik hier om naar de My Horsez instagram te gaan.

--
Dat was het achter de schermen blog van vandaag! Waar wil jij in het volgende 'achter de schermen blog' meer over weten? Laat het ons weten in de reacties! Ik ben benieuwd.

Liefs,
Marlinda van My Horsez


Foto: Mulan @ MyHorsez.com

Geplaatst op 08-06-2023 17:46:57

Aquilla zegt:


Aquilla
Wat gaaf, een blogpost! Ook echt heel leuk dat er een app komt.

Geplaatst op 08-06-2023 17:58:48

asmodeus zegt:


asmodeus
thanks! zo te zien wel een vernieuwd arab ja, patroon ziet er wat anders uit dan de huidige sabino.

verder hoop ik oprecht geen kruisingen. :p

Geplaatst op 08-06-2023 18:33:48

-Faerie zegt:


-Faerie
Quote Serendipity
@faerie

blogs horen niet bij de “locked” omgeving van mh geloof ik =)
ah oki dankje voor het antwoord. Ik zie het helemaal niet onder aan de pagina staan. xD

Geplaatst op 08-06-2023 19:14:21

Cytife. zegt:


Cytife.
Zo gaaf!!!

Geplaatst op 08-06-2023 19:28:02

DaffyDuck zegt:


DaffyDuck
Wauw!! Zo jong! En al je eigen spel! Dat had ik niet verwacht! Wat gaaf! Ik kijk er naar uit!😍😍😍

Geplaatst op 08-06-2023 19:29:31

user132942 zegt:


user132942
Maar ik vind dat paard echt heel gaaf! Dacht eerst dat het een Connemara was, maar dat zal wel niet xD

Geplaatst op 08-06-2023 19:39:08

NikiTheKitty zegt:


NikiTheKitty
ik ga denk ik voor de stage want de game wereld is wel iets waar ik eigenlijk altijd naar gekenen heb
daarnaast heb ik op dit moment een opdracht om naamsbekendheid te geven aan onze opleiding dus ik weet hoe het allemaal in elkaar zit om te promoten (En op de basisschool soort gelijks gedaan) 
Heheh ff denken wat voor Tik Tok's ik ga maken ! 

Ik vraag me af is er dan ook een reisvergoeding? Apeldoorn is prima te doen voor mij voor zo ver ik weet! en wat voor stagevergoeding zou dat dan zijn (Is dat op MH (premium/plusjes etc of moet ik dat dan zien als geld ofzo?) zodat ik soort van weet wat ik allemaal kan verwachten! 

Geplaatst op 08-06-2023 19:41:59

Anthurium zegt:


Anthurium
Wat super gaaf! Ik kijk er naar uit om meer te zien! 

Geplaatst op 08-06-2023 19:43:27

Krypton zegt:


Krypton
Hey Marlinda, als je ooit een winkel wil doen met MyHorsez merchandise, ik kan nu al iets voor je maken  Ik vind het wel echt een hele leuke blog, zo voelt die afstand tussen beheerder en spelers minder groot. Ik wil er nog meer

Geplaatst op 08-06-2023 19:57:27

Mulan zegt:


Mulan
Hele leuke blog, goede toevoeging! Ben benieuwd naar de volgende blogs

Goeie foto ook 

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.