Blog » Avonturen van een 'parttime' MH-er #1

Deze blogpost is geschreven door: Asterope

Column: Avonturen van een 'parttime' MH-er #1

Welkom bij deze eerste column voor op My Horsez! In deze persoonlijke column neem ik, Asterope, je mee om een kijkje te nemen in mijn leven. Oftewel: een kijkje in het leven van een MH-er! Wat maak ik allemaal mee, hier op My Horsez, bij de paarden en daarbuiten? Je kan het allemaal hier lezen, maar ik ben ook benieuwd naar wat jullie graag willen lezen! Veel leesplezier!

Wie ben ik?
Laat ik mij eerst even voorstellen: ik ben Asterope, maar je mag me ook Renske noemen. Ik ben een enorme fan van lezen, koken, bakken en natuurlijk… paarden! Volgend jaar ga ik naar mijn examenjaar en ik moet eerlijk zeggen dat ik er nu al nerveus van word. Een jaar van te voren examenstress hebben, dat is best wel een prestatie, haha! Zodra ik mijn diploma heb, ben ik van plan om een jaar naar Curaçao te gaan. Ik ben dol op de zomer, het strand en lekker eten. Na mijn tussenjaar wil ik Rechten gaan studeren, maar laten we de paarden niet vergeten! Mijn favoriete ras is de Arabisch Volbloed, omdat ik een aantal jaar op een Arabier x Paint heb gereden en zij heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd.

Marwari??
Dinsdag logde ik in op My Horsez en, naast dat al mijn paarden spontaan ziek waren geworden, spotte ik een banner: de Marwari is het allernieuwste ras op My Horsez! Nu ben ik iemand die vaak impulsaankopen maakt, dus ik had besloten dat ik eerst goed ging kijken en er een nachtje over ging slapen voordat ik met een nieuw ras ging beginnen, maar wat is dat lastig! Ik heb jaloers naar alle nieuwe kleuren en patronen gekeken, wetende dat ik mezelf had verboden om ook in de vallei te gaan vissen.

Om te zorgen dat ik geen impulsaankopen ging doen, besloot ik om eens verder te gaan met mijn zoektocht naar een nieuw leasepaard. Ik heb bij elkaar zo’n negen jaar rijervaring, maar de afgelopen jaren heb ik niet mijn match kunnen vinden. De ene keer was er geen klik met de eigenaar, geen klik met het paard of het was een uur fietsen. Het bleek enorm lastig te zijn, dus ik heb het uiteindelijk opgegeven. Nu ben ik langzamerhand weer op zoek gegaan op het internet, maar het blijkt niet makkelijker te zijn geworden. Ik kon héééélemaal niets vinden dat bij mij zou kunnen passen. Ik ben wel benieuwd naar jullie verhalen: hoe ben jij bij My Horsez gekomen? Heb jij ook een verzorgpony of paard? Of heb je wel een eigen pony/paard?

Harry Styles!
Iets anders dat ik deze week heb gedaan is dat ik naar een concert van Harry Styles ben geweest. Op 6 juni was het concert, in de Johan Cruijff Arena. Diep van binnen ben ik nog een Directioner, maar Harry Styles vind ik ook erg leuk. Ik heb enorm genoten van het concert, ik ging met een aantal vriendinnen die ook fan zijn en we hebben erg hard mee lopen blèren op alle nummers. Het lastigste vond ik om mijn outfit uit te zoeken, want alle boa’s waren uitverkocht. Gelukkig heb ik er een kunnen lenen bij de buren, dus mijn outfit was wel compleet. Mijn tickets waren voor de achterste staanplaatsen, maar gelukkig waren we op tijd en konden we een plekje bij de barricade bemachtigen. Het was een fantastisch concert, ik heb er enorm van genoten. Ik kon niet geloven dat het zo snel voorbij was! Uiteindelijk was ik rond 3 uur 's nachts thuis en de volgende ochtend was ik verschrikkelijk moe en mijn stem is nog steeds weg, maar het was het echt waard. Nu wacht ik tot Taylor Swift haar internationale data bekendmaakt, want daar wil ik ook naartoe! Ben jij een fan van Harry Styles? Of ben je, net als ik, ook nog fan van One Direction?

Dit was de allereerste persoonlijke column: wat vonden jullie ervan? Is het iets dat we vaker kunnen doen of lezen jullie liever over andere onderwerpen? Laat het vooral weten!

PS: Ik ben enorm benieuwd naar alle Marwari veulentjes die eraan gaan komen.

Liefs,
Asterope


Foto: Severide @ MyHorsez.com

Geplaatst op 15-06-2023 09:41:36

Melatonin zegt:


Melatonin
Jaa Harry Styles 

Geplaatst op 15-06-2023 09:41:50

Potato. zegt:


Potato.
Superleuk weer!

Geplaatst op 15-06-2023 09:44:20

-Faerie zegt:


-Faerie
Super leuk dit! Het altijd leuk om te weten hoe het achter de schermpjes gaat. Ik hoop voor je dat je het perfecte leasepaard vind waar je een goede klik mee hebt!

Geplaatst op 15-06-2023 09:49:57

-Mythos zegt:


-Mythos
Leuke blog weer

Geplaatst op 15-06-2023 10:39:18

Serenum zegt:


Serenum
mag ik die boa ook lenen voor mijn harry concert volgende week x) kan ze echt nergens vinden 

Geplaatst op 15-06-2023 11:01:55

-Zidane zegt:


-Zidane
Wat leuk ik ben nog steeds een helegrote 1D fan !  Ik heb zelf 3 ponys op dit moment en dat zijn echt mijn kinders :3

Geplaatst op 15-06-2023 11:04:51

ams zegt:


ams
Wat een leuke blog terug ! 

Zelf ben ik niet echt een Harry fan maar vind de dingen die hij op concerten doet zo onwijs lief en gaaf soms! 

Geplaatst op 15-06-2023 11:09:45

-Estrella zegt:


-Estrella
Wat een super leuke blog weer! Niet echt een Harry Styles fan maar zijn concerten zijn wel leuk om clipjes van te kijken af en toe

Geplaatst op 15-06-2023 11:11:29

Athair zegt:


Athair
Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit soort persoonlijke blogs juist ook wel leuk vind tussendoor. Zo leren we elkaar (Of nouja, voornamelijk leren wij jou en HolyCow :’)) toch wat beter kennen!  

Ik ben persoonlijk ook niet perse grote fan van Harry Styles, maar zoals ams inderdaad ook al zegt: Ik zie heel veel filmpjes voorbij komen op tiktok van zijn concerten en wat hij allemaal doet is wel echt fantastisch! Ik bedoel, je zal je gender reveal maar laten doen door Harry Styles

Geplaatst op 15-06-2023 11:48:13

Anthea zegt:


Anthea
Wat tof Renske!

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

you_are_visiting_myhorsez

seo_text