Blog » Community highlights: de MH Awards!

Deze blogpost is geschreven door: Asterope

Community highlights: de MH Awards!

Deze categorie blogs is er om alle leuke dingen die wij als spelers van My Horsez organiseren in het zonnetje te zetten! Van buitenritten met medespelers tot Secret Santa en Tas’ Juridische Spreekuur – deze dingen maken My Horsez een community vol met vrolijkheid. Dankjewel voor al jullie enthousiasme!

Deze week wil ik het graag hebben over de MH Awards. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door spelers, voor spelers. Alle leden van My Horsez kunnen stemmen op spelers in verschillende categorieën, zoals beste fokker of aardigste speler, en de winnaars in een categorie krijgen een prijs! De MH Awards bestaan al jaren en ieder jaar is het weer een feestje. De MH Awards hebben helaas 2 jaar stilgelegen, maar afgelopen jaar heeft Vision de awards weer opgepakt. Om de MH Awards in het zonnetje te zetten heb ik een aantal leden geïnterviewd die hebben geholpen bij het organiseren van de awards. De spelers hvzwartje, Vision en -Namorada vertellen jullie wat over de MH Awards!

Hoe was het om in de organisatie van de MH Awards te zitten?
Quote hvzwartje
De organisatie was een superleuk en gezellig team. De organisator van dit jaar was Vision, verder bestaat het team uit AqueVolume, LiseMo, -Namorada en ikzelf (hvzwartje). Er werd op een leuke manier af en toe gediscussieerd over hoe we iets gingen aanpakken en iedereen voelde zich hier ook vrij in om zich daarin te mengen.


Quote -Namorada
Mijn eerste kennismaking met de Awards was een paar jaar geleden, toen het nog door Nightsky en Powlar werd georganiseerd. Als kleine koter van nog rond de 10, was ik helemaal excited over zo'n groot evenement en de enthousiaste sfeer die er omheen hing. Het leek wel een sprookje, en komaan, de organisators en de winnaars waren écht cool! Nu zijn we zo’n 4 jaar verder en is die gigantische bewondering al wat meer gerelativeerd, maar toch vind ik het toch nog steeds een van de leukste evenementen op MH. Gelukkig kwam Vision een paar maanden geleden met een topic op de proppen, waarin hij vertelde dat hij erover nadacht om het weer te gaan organiseren. Dus toen er gevraagd werd naar mensen die wilden helpen, was ik er als de kippen bij om me aan te melden! Uiteindelijk werd ik “aangenomen” en zou ik gaan helpen met het opstellen van de enquêtes en alles daarrond.


Was het veel werk om te organiseren en wat moesten jullie allemaal doen?

Quote Vision
De hoeveelheid werk was wel heel erg verrassend. We moesten alle lijsten controleren, alle prijzen uitdelen, en nog veel meer! In totaal ben ik er echt heel lang mee bezig geweest, maar dat was het allemaal waard! Ook heel leuk als je een team hebt dat je kan vertrouwen en dat zelf ook het initiatief zijn om niet enkel hun 'toegewezen taken' uit te voeren, maar iedereen elkaar altijd wel hielp waar nodig.


Quote hvzwartje
Bij het organiseren komt toch wel meer bij kijken dan dat ik in eerste instantie dacht. Ik had het wel eens voorbij zien komen op het forum, alleen dan zie je lang niet alles. We waren met een goed team, en daardoor valt de hoeveelheid werk nog mee. Maar ik had toch niet verwacht dat het zoveel zou zijn. Bij veel dingen die toch geregeld moeten worden sta je niet stil wanneer je het topic voorbij ziet komen. Er moesten topics gemaakt en onderhouden worden. Zonder categorieën geen MH Awards, daar is dan ook flink over gebrainstormd met behulp van spelers die een enquête hierover konden invullen.


Quote -Namorada
Het was een hoop werk, maar met veel enthousiasme en de taken goed verdeeld, konden we dat als team goed opvangen! Voor mij begon het ‘echte werk’ bij de enquêtes. Zoiets maken bestaat niet enkel uit simpelweg de vragen typen, het is ook het overzicht proberen bewaren in een server waarin non-stop overlegd wordt, verschillende keren op de verkeerde knoppen duwen, bijna een zenuwinzinking krijgen omdat je per ongeluk de helft hebt verwijderd (gelukkig was daar de sneltoets ctrl + z!) en een stiekem héél leuk gedeelte, de opmaak in orde zetten. Ik moet zeggen dat het heel mooi was om de enquête te zien evolueren van wat random ideeën tot iets moois waar iedereen zich in kon vinden.


Hoe kwam je op het idee om de MH Awards weer te organiseren en waarom wilde je de awards weer een nieuw leven inblazen?

Quote Vision
Wel, ik zag dus heel vaak hele leuke rozetten staan op mensen hun profielen. Ik vond dit altijd keicool, en begon wat te zoeken hoe je dit kon winnen. Na een beetje zoekwerk was ik op de wedstrijd zelf uitgekomen, maar dan hoorde ik dat de voormalige organisatoren niet meer actief zijn en de awards al bijna 2 jaar niet meer georganiseerd waren. Ik vond dit heel jammer, dus ik ging even om toestemming vragen aan de voormalige organisatoren, stelde een team samen en we waren vertrokken!


Wat vind je het leukste aan de MH Awards?

Quote hvzwartje
Het allerleukste aan het organiseren van hele Awards vind ik de vele waardering en het enthousiasme dat veel spelers hebben. Zelf had ik nooit verwacht dat de MH Awards iets is dat op een bepaalde manier zo leeft onder de spelers, daar sta ik nog steeds van versteld.


Quote Vision
Voornamelijk omdat de wedstrijd nog echt leefde tussen de MH-spelers. Als ik even ging horen op het forum vroeg of er nog interesse achter was, werd er meteen heel enthousiast gereageerd! Dat vond ik gewoon heel fijn dat je met een wedstrijd zoveel spelers kan bereiken en blij maken!


Quote -Namorada
Al bij al was het dus een stevig werkje, maar dat maakte niet dat ik het minder leuk vond. Integendeel! Het enthousiaste kind in me van vroeger bleek nog steeds een beetje aanwezig, oeps. Ik vond het dus echt enorm tof om te doen! Het leukste waren misschien wel de reacties van andere spelers, zowel toen het topic nog maar net geopend was als achteraf. Wat was dat leuk om te lezen zeg!


Is er nog iets anders wat je wilt delen?

Quote Vision
Ik denk dat ik met dit team de best mogelijke editie van de MH awards heb kunnen neerzetten voor dit jaar. We hebben veel discussies gevoerd, maar iedereen kon gewoon zijn of haar mening geven zonder dat er ooit ruzie is ontstaan.
Ik vond het super zijn hoeveel inzet andere speler toonden om prijzen te doneren voor de wedstrijd! In totaal hadden we dacht ik bijna 2 miljoen coins aan prijzengeld met nog gedoneerde items, wat echt supergaaf is! Dat was echt heel leuk om te zien!
En als laatste wil ik nog zeggen, tot volgend jaar! Ik heb veel voldoening gehaald uit deze editie en nu kan de volgende editie alleen maar beter, dus volgend jaar wil ik het zeker terug opnieuw organiseren!


Tot slotte heb ik nog een paar spelers geïnterviewd over wat zij van de MH Awards vinden. Lees hieronder de meningen van een aantal spelers!

Quote TheUnknownMagic
Ik vind de MH Awards altijd heel erg tof! Je vraagt je soms toch wel af wat anderen van je vinden en met de MH Awards komt dit een beetje in uiting. Er worden verschillende categorieën opgesteld waarin je kan nomineren en stemmen. Ik vind het altijd enorm hartverwarmend als ik nog maar genomineerd ben. Als ik dan te horen krijg, of eerder zie, dat ik er ook gewonnen hebben voel ik me stiekem erg gelukkig. Dan krijg ik een soort van bevestiging dat ik goed bezig ben en toch een indruk maak op sommige mensen. Je gaat dan toch altijd even de profielen van de spelers af om te kijken wie je voor je hebt en zo leer je ook nieuwe mensen kennen. Op mijn profiel kan je vinden welke ik recent al gewonnen heb. In ieder geval het is hartverwarmend om genomineerd te worden en even leuk als je ze ook wint.


Quote BlackPanther
De organisatie van de MH-awards 22-23 was geweldig!! Alles was netjes op tijd, overzichtelijk en leuk aangekleed. Hopelijk ziet ditzelfde team het zitten om volgend jaar opnieuw dit geweldige event te organiseren, want ik weet nu al dat dat spectaculair zal gaan uitpakken!

 
Wat leuk dat je deze blog hebt gelezen! Ik wil graag het team van de MH Awards bedanken en de spelers die mij hebben geholpen met het schrijven van deze blog, zonder jullie was het niet gelukt.

Geplaatst op 22-06-2023 22:44:34

Watusi zegt:


Watusi
Wat 'n super fijne blog zeg!

Geplaatst op 22-06-2023 23:00:55

user132942 zegt:


user132942
Ik vind het echt heel leuk van degenen die het dit jaar georganiseerd hebben! Het is toch nog best een karwei lijkt me!
En daarbij is het gaaf dat hier een blog over gemaakt is

Geplaatst op 23-06-2023 06:56:13

hvzwartje zegt:


hvzwartje
Wat leuk!

Geplaatst op 23-06-2023 07:11:12

TheBlackMystic zegt:


TheBlackMystic
Leuke blog!!

Geplaatst op 23-06-2023 08:10:28

Sproet_Anna zegt:


Sproet_Anna
Wat een leuke blog

Geplaatst op 23-06-2023 08:12:29

-Barbara- zegt:


-Barbara-
Super leuke blog! 

Geplaatst op 23-06-2023 08:36:07

DutchDragon zegt:


DutchDragon
Leuke blog!
Heb eigenlijk nooit echt bij de wedstrijd gekeken.

Geplaatst op 23-06-2023 09:44:18

Amarula zegt:


Amarula
Leuke blog!

Geplaatst op 23-06-2023 10:25:36

LOVE_SAMMIE zegt:


LOVE_SAMMIE
Leuke blog! 

Geplaatst op 23-06-2023 14:03:56

BlackPanther zegt:


BlackPanther
Leuke blog! 

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

you_are_visiting_myhorsez

seo_text