Blog » Avonturen van een 'parttime' MH-er #2

Deze blogpost is geschreven door: Asterope

Avonturen van een ‘parttime’ MH-er #2

Haihai! In deze column neem ik, Asterope, je mee om een kijkje te nemen in mijn leven. Oftewel: een kijkje in het leven van een MH-er! Wat maak ik allemaal mee, hier op My Horsez, bij de paarden en daarbuiten? Je kan het allemaal hier lezen, maar ik ben ook heel benieuwd naar waar jullie het over willen hebben. Veel leesplezier!

Ai…toetsweek
De afgelopen week was behoorlijk hectisch, ik had namelijk toetsweek. Ik vind het vervelendste aan een toetsweek dat je allemaal belangrijke toetsen hebt, maar dat je ze in één week moet maken! Als ik zou mogen kiezen, had ik mijn toetsen veel liever verspreid over een aantal weken gewild. Dan had ik net wat meer tijd gehad om mij te focussen op één toets, in plaats van 5 tegelijkertijd. Helaas kon ik daar niet voor kiezen, maar het was wel belangrijk dat ik goed mijn best deed. Anders had ik namelijk moeten blijven zitten, maar ik heb goed nieuws! Ik ben namelijk over naar VWO 6, wat hopelijk mijn allerlaatste jaar op de middelbare school wordt. Daarna ben ik van plan om een jaar te gaan reizen, werken en gewoon genieten van alles dat niet met school te maken heeft. Ik kijk er nu al naar uit!

Coins sparen
Hebben jullie ook last van een chronisch gat in je hand? Om de een of andere reden krijg ik het niet voor elkaar om coins te sparen. Soms staat er weer een leuk paard op de markt of ik huur weer een weide, waar je dan ook nog eens een dekking voor moet regelen. Het lijkt wel alsof mijn coins magisch verdwijnen! Om dit probleem op te lossen, heb ik een plan voor mezelf gemaakt. Nu hou ik mij eigenlijk nooit aan dit soort plannen, maar deze keer word de uitzondering. Ik moet een miljoen op de bank hebben en dan mag ik weer wat kopen. Maar het is een partij onmogelijk! Hebben jullie ook een doel voor jezelf en misschien nog wat handige tips voor mij?

Vakantie!
Ook staat de vakantie bijna voor de deur! Op 30 juni ben ik klaar met school voor dit jaar en ik heb al veel plannen gemaakt. Van uitstapjes naar het strand tot aan shoppen en.. een reis naar Mexico! Nog maar 2 weekjes en dan ben ik 3,5 week weg. Ik ga samen met mijn familie een rondreis maken door Mexico en ik heb er super veel zin in. De zon, het strand, lekker eten en heerlijk ontspannen. Om te zorgen dat ik optimaal kan ontspannen, heb ik voor mezelf al een lijst gemaakt met alle boeken, films en series die ik wil lezen of kijken. Ik ben nu bezig in ‘One Of Us Is Lying’ en ik vind het een hele goede serie. Wel is deze 16+, dus het is geen serie voor als je iets jonger bent. Nu wil ik mijn lijst nog aanvullen met wat leuke aanraders, dus kennen jullie nog wat leuke boeken, films of series die leuk zijn?
 
Dit was het voor deze week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de column te lezen en tot de volgende keer!
 
Liefs,
Asterope

Geplaatst op 29-06-2023 13:50:46

NikiTheKitty zegt:


NikiTheKitty
Poeh hoeveel coins tips wil je?
Vast rondje (ik doe: Quizzeys - Dorpbewoners - Mesten - Verzorgen - Mijzelf trainen (is 50c) - *eventueel trainpaarden* - *Eventueel maxen/beleren*)
Traine voor andere (PLS 100% mensen maken nog steeds een fout! train MET wedstrijden!!! wedstrijden = goedkoper en je krijgt per wedstrijd 2 punten!)
voorkom ziektes (ik check bijna dagelijks of er iets kritiek is qua hoefkwaliteit / enten)
Wil je fokken? kijk eerst in je eigen stal daarna pas op forum/andere stallen! 
geef les !
100 lessen = 1.000
verkoop dingen die je echt niet gebruikt/gaat gebruiken !
 koop goedkoop tuig in indien je traint! 
kijk naar aanbiedingen vergelijk als je echt wat wilt hebben! dat ene dekje krijg je bij iemand mis voor 50.000 maar bij iemand anders wel mis voor 25.000  

Geplaatst op 29-06-2023 13:53:09

-Mythos zegt:


-Mythos
lekker hoor naar mexico! zelf over 3 weken naar het Gardameer

Geplaatst op 29-06-2023 23:13:40

chasinghoran zegt:


chasinghoran
Oehh, Mexico! Mijn neef vertrekt over iets meer dan 2 weken naar Mexico, om daar de komende twee weken te gaan werken als docent op een internationale school.

Overigens, dat doel van jou.. Ik ken dat. Dan heb je straks een miljoen coins en ehh.. Dan geef je 't binnen enkele weken allemaal weer uit. Da's hoe het bij mij elke keer gaat, in ieder geval

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

you_are_visiting_myhorsez

seo_text