Blog » How To - Coins verdienen

Deze blogpost is geschreven door: Asterope

My Horsez How to - Coins verdienen
In deze blog ga ik een aantal tips geven om coins te verdienen! Ik denk dat we coinsnood allemaal wel herkennen en sparen is heel belangrijk, zeker als je het budget wilt hebben om leuke dingen te kopen. Als je nog andere tips hebt, voel je vrij om ze in de reacties te zetten. Veel plezier met lezen!

Tip 1:
Maak een coins rondje voor jezelf. Je gaat bijvoorbeeld eerst de dorpsbewoners helpen, dan stallen uitmesten, dan paarden verzorgen, lesgeven en als laatste je quizzey beantwoorden! Zo bouw je een routine op en dan komt het rondje uiteindelijk in je systeem en dan wordt het een automatisme.

Tip 2:
Maak een doel voor jezelf of maak een afspraak met jezelf. Bijvoorbeeld: als ik vandaag 25k verdien, mag ik een extra koekje. Of een extra stuk fruit, net wat gezonder.

Tip 3:
Weet wat je allemaal kan doen om coins te verdienen! Hiervoor kan je op de wiki kijken, maar hieronder staat een lijstje met alle manieren waarop je coins kan verdienen.

- De dorpsbewoners in Appelveen helpen! Iedere 3 minuten kan je een klusje bij de dorpsbewoners doen en hoe vaker je helpt, hoe meer coins je verdiend. Het hoogste bedrag dat je per keer kan krijgen is 250 coins. Dan gaat het ineens heel snel!

- De dagelijkse doelen in Rijkerke. Rijkerke speel je vrij in level 4 en dan kan je naar het uitzendbureau. Daar kan je een makkelijk, gemiddeld of moeilijk doel uitkiezen en als je die voltooid krijg je punten en coins. Super handig dus!

- Lesgeven. Als je jezelf traint, wat je op de trainpagina kan doen, kan je lesgeven aan andere spelers met hun paarden. Je verdient 10 coins per les, dus als je eventjes online bent, heb je zo al wat geld verdiend!

- Ook hebben we quizzeys op My Horsez. Dit zijn quizvragen waar je 50 coins per keer kan verdienen. Om de 3 minuten kan je een quizzey doen. Nu zijn de vragen soms best wel moeilijk, maar als je het niet weet kan je het internet gebruiken als hulpmiddel. Zorg wel dat je je informatie van een betrouwbare site haalt. Het mag niet om op het forum te vragen naar antwoorden op bepaalde quizzeys.

- Verzorgpaarden en uitmesten. Andere spelers kunnen paarden beschikbaar stellen die je kan verzorgen, spelers mogen zelf bepalen voor welk bedrag dit is. De 20 hoogste bedragen komen in de lijst te staan, dus het is zeker de moeite waard! Ook kan je stallen mesten, hier verdien je ook coins mee, spelers bepalen dit ook zelf. Paarden verzorgen en uitmesten kan om de 3 minuten.

Tip 4:
Op My Horsez hebben we ook verschillende levels. Nu kan je hier ook geld mee verdienen! Als je leveldoelen haalt, krijg je namelijk coins als beloning. Levels kosten vaak wel tijd en coins, maar je kan er ook zeker mee verdienen!

Tip 5:
Een andere goede tip is om te gaan trainen voor andere spelers. Dit zou ik alleen aanraden als je genoeg tijd en zin hebt, maar het is zeker een manier om geld te verdienen. Je vraagt namelijk een percentage trainingsloon als bonus voor het trainen!

Wat leuk dat je deze blog hebt gelezen! Heb je nog meer tips of vragen over hoe je coins verdient? Reageer dan in de reacties!

Geplaatst op 28-07-2023 09:23:53

Regenboogtosti zegt:


Regenboogtosti
Het gaat er om dat niet iedereen tijd heeft zeker niet als je in de zorg werkt zoals ik 

Geplaatst op 28-07-2023 09:28:13

hvzwartje zegt:


hvzwartje
Quote Regenboogtosti
Het gaat er om dat niet iedereen tijd heeft zeker niet als je in de zorg werkt zoals ik 


Dat is heel vervelend voor je, maar andere mensen hoor je er ook niet over. Dat is het leven, wanneer je ouder wordt is de onbevlogen tijd van het kind zijn (en dus veel vrije tijd hebben) voorbij.
Hoewel ik niet snap wat de zorg er mee te maken heeft, behalve dat je dan in sommige gevallen onregelmatige diensten hebt.
Ik ken vrachtwagens chauffeurs die 15 uur op een dag werken en ook tijd hebben om een spel te spelen(ander spel)

Geplaatst op 28-07-2023 09:33:40

TheUnknownMagic zegt:


TheUnknownMagic
Quote Regenboogtosti
Het gaat er om dat niet iedereen tijd heeft zeker niet als je in de zorg werkt zoals ik 

Ik werk in het onderwijs. Dat is na schooluren nog eens werken.  Je vindt wel een manier om werk en MH te combineren.
De ene dag met ik ook veel online, dan weer niet. Het is een balans vinden. MH is uiteindelijk maar een spel, dat hoeft je leven niet te bepalen. 

Maar de manier waarop je hier reageert, vind ik ongepast. Deze blog is ook te lezen zonder in te loggen, dus mensen van buitenaf kunnen dit ook lezen. Misschien een beetje nadenken over hoe je dingen formuleert? Want die reactie is wel erg aanvallend ...

Geplaatst op 28-07-2023 09:38:51

-Lientje- zegt:


-Lientje-
Super handig!

Geplaatst op 28-07-2023 09:46:06

Fate zegt:


Fate
Quote Regenboogtosti
Het gaat er om dat niet iedereen tijd heeft zeker niet als je in de zorg werkt zoals ik 
Dan is dat eenmaal zo.Wij kunnen ook niet helpen daarbij, er zijn nog zo veel mensen met een job en een huishouden die mh kunnen spelen. En het moet niet allemaal sneller en makkelijker gaan omdat er een aantal spelers zijn die het spel niet veel kunnen spelen.

Geplaatst op 28-07-2023 10:06:37

Biebz zegt:


Biebz
Quote Regenboogtosti
Het gaat er om dat niet iedereen tijd heeft zeker niet als je in de zorg werkt zoals ik 


Ik heb ook zeker niet alle tijd. Normaalgesproken werk ik diensten van 8-18 of 10- 20. Daarnaast nog de paarden en het huishouden en mijn eigen sociale leven.

Het is soms passen en meten. Ik kan ook niet altijd online komen. Neem je tijd ervoor. Je komt er vanzelf alleen duurt het soms even. 
Ik merk nu ook met de western dat andere gewoon meer tijd hebben en ik dus niet mee kan komen in de expert klasse. Nouja, jammer dan misschien een volgende keer of als ik vakantie heb.

Geplaatst op 28-07-2023 10:11:03

EloQuence zegt:


EloQuence
Quote Regenboogtosti
Het gaat er om dat niet iedereen tijd heeft zeker niet als je in de zorg werkt zoals ik 


En wie heeft gekozen om in de zorg te werken? Wij niet! Alle respect voor mensen van de zorg, maar als ik jou zo hoor doe je het precies tegen je zin.
Er zijn nog zat mensen die in de zorg werken + een huishouden hebben + kinderen of voor hun ouders moeten zorgen. Zij kunnen het ook combineren. Zij zitten niet constant te zagen.
Ik moet ook werk bij dieren combineren met 3 paarden, 3 honden en een huishouden. Ik klaag toch ook niet?
Djeezes zeg. Het begint wel een beetje tegen te steken dat je overal op gaat klagen. 

Geplaatst op 28-07-2023 11:04:37

Fiyorudo zegt:


Fiyorudo
Leuk! (en handig )

Geplaatst op 28-07-2023 15:05:13

mrs.emeraldpoulos zegt:


mrs.emeraldpoulos
Quote Regenboogtosti
Het gaat er om dat niet iedereen tijd heeft zeker niet als je in de zorg werkt zoals ik 

ik denk dat we het allemaal wel eens druk hebben, maar soms is het passen en meten. Wat iedereen boven hier ookal heeft gezegd. Hoe leuk MH ook is het blijft maar een spelletje 

Geplaatst op 28-07-2023 15:22:31

chasinghoran zegt:


chasinghoran
Quote Regenboogtosti
Het gaat er om dat niet iedereen tijd heeft zeker niet als je in de zorg werkt zoals ik 

Ik ken heel veel mensen die in de zorg werken, een huishouden hebben, kinderen hebben en dit spelletje kunnen spelen. En sommigen van hen hebben daarnaast nog een eigen paard ook.
Het makkelijke werkdoel in Rijkerke levert je 500 coins op, het makkelijke klusje in Appelveen krijg je 25-50 coins voor. Voor het niet doen van een makkelijk werkdoel of het niet doen van een klusje krijg je helemaal niets. Wie het kleine niet eert..

Ik heb ook wel dagen dat ik alleen even inlog om m'n paarden te laten verouderen, niks mis mee. Er is niemand die je verplicht om binnen 7 dagen in een nieuw level te zitten, dus je kan er lekker net zo lang over doen als je zelf wilt. Geen druk, alleen van jezelf.

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.