Blog » Achter de schermen #4: Regenboog eenhoorns vangen

Deze blogpost is geschreven door: Vulpes

Achter de schermen #4: Regenboogeenhoorns vangen
Af en toe organiseren we binnen het My Horsez team een teammeeting. Het is op deze manier ontzettend leuk om je mede teamies, waarmee je al zo lang werkt, in het echt te leren kennen. En soms zit je al zo lang met elkaar in het team dat er vriendschappen ontstaan en dat je elkaar steeds vaker ziet op teammeetings!

Voor dit jaar had onze teamie Nikkii het teammeeting georganiseerd. Zelf kon ze er helaas niet bij zijn. Het is altijd een hele onderneming om een dag te vinden waarop de meeste teamies kunnen. Dit keer waren Marlinda, Levade, Vulpes, Dopamine en Vatrachio erbij. We gingen naar een Arcadehal in Utrecht. Dit is een hal met veel verschillende (vintage) games die je onbeperkt kan spelen. Voordat we naar de Arcadehal gingen, hadden we afgesproken bij de Bagels & Beans om nog eventjes wat te eten. 


v.l.n.r: Vatrachio, Levade, Vulpes, Dopamine. Marlinda maakt de foto.

Na het eten gingen we naar de Arcadehal. Er waren super veel games om te spelen. Levade was ontzettend goed in Guitar Hero en heeft het opgenomen tegen Vulpes. Dopamine was erg goed in een safari game (waar de rest echt in faalde haha) en heeft zelfs een rainbow horse gevangen! We waren blij dat we toch iets van paarden hadden gevonden in de arcadehal. Aan het einde hebben we nog een gepoold. Hierbij kregen we het voor elkaar kregen om gelijk de zwarte bal (dan eindigt het spel) er als eerste in te schieten. :’) Echt heel erg knap.


Levade en Vulpes die Guitar Hero spelen. // Marlinda en Dopamine, Dopamine was de enige ervaren pooler.


Dopamine die ontzettend goed was in de safarigame en een rainbow horse had gevangen.


Vatrachio en Dopamine die samen G.H.O.S.T spelen.

Na de anderhalf uur gamen, waren we allemaal behoorlijk gaar en overprikkeld en hebben we nog lekker een ijsje gegeten bij de Mcdonalds om de hoek. Het was weer een geslaagde teammeeting en we kijken uit naar de volgende.

Hopelijk vonden jullie dit kijkje achter de schermen leuk en tot de volgende keer!

Geplaatst op 04-09-2023 14:29:44

Kansas. zegt:


Kansas.
superleuk die team uitjes! en ook leuk geschreven blog!

Geplaatst op 04-09-2023 14:36:38

Honeybee. zegt:


Honeybee.
Omg dat lijkt me zoo leuk, fijn dat hey in het team zo gezellig is

Geplaatst op 04-09-2023 14:40:11

Wuxalia zegt:


Wuxalia
Leuke blog en leuke foto's! Leuk dat dit ook gedeeld wordt

Geplaatst op 04-09-2023 14:44:11

-Papillon zegt:


-Papillon
Oh wat super leuk zeg! En ook mega leuk om te zien we er achter de schermen zit haha

Zo te horen hebben jullie heel veel plezier gehad

Geplaatst op 04-09-2023 15:46:40

irenestijnen zegt:


irenestijnen
dat wil ik 

Geplaatst op 04-09-2023 16:26:37

Fiyorudo zegt:


Fiyorudo
Aaaah wat leuk 😁😁

Geplaatst op 04-09-2023 16:30:07

JetKroket zegt:


JetKroket
Super leuk dat jullie dit soort dingen doen samen!

Geplaatst op 04-09-2023 17:20:32

NikiTheKitty zegt:


NikiTheKitty
O_o  

die hal zou ik met school gaan gamen maar er was storing dus we waren voor niks naar Utrecht gekomen 

Tof om te zien dat jullie daar geen last van hadden! 

Geplaatst op 05-09-2023 14:32:21

Vatrachio zegt:


Vatrachio
Jaah, het was echt super gezellig! 

@Niki
Ik had inderdaad in het school topic voorbij zien komen dat jij met jouw intro bij een gamehal storing had, wel toevallig dat het dezelfde was!

Geplaatst op 06-09-2023 13:23:43

ienieeee12345 zegt:


ienieeee12345
oehh wat een leuk uitje zeg!

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.