Blog » Achter de schermen #5: My Horsez naar Horse event

Deze blogpost is geschreven door: Vulpes en Marlinda

Achter de schermen: My Horsez naar Horse event
Het is jullie vast al opgemerkt: afgelopen weekenden stonden wij op Horse event! Wij geven graag een kijkje achter de schermen hoe het er afgelopen weekenden aan toe ging. Heel wat jaar geleden hadden we een My Horsez teamuitje naar Horse Event. Marlinda zei toen nog: ‘Ooit hoop ik dat we zo groeien dat we hier kunnen staan!’ Dit jaar was het zo ver: My Horsez was aanwezig op Horse Event.

Voorbereiden!
Bij de voorbereiding kwam veel kijken. Er waren posters, banners, stickers en flyers besteld voor Horse event. Zo wilden we een super toffe opvallende stand creëren! We wouden ook graag iets leuks organiseren in ons eigen My Horsez hoekje: het was natuurlijk ook de bedoeling dat er zoveel mogelijk leden langs zouden komen, maar ook dat we nieuwe mensen naar onze stand zouden trekken om ze kennis te laten maken met My Horsez. Daarom hadden we een winactie georganiseerd waarbij je een tekening van je (lievelings)paard kon winnen. Deze winactie werd heel enthousiast ontvangen! De uitslag is op dit moment nog niet bekend, wordt vervolgd dus..

Marlinda kwam met 2 bepakte auto’s naar Horse event en heeft in een dag samen met haar vriend de hele stand opgebouwd!


Marlinda die trots bij de stand van My Horsez staat

Horse Event
We wisten niet precies wat we van Horse Event konden verwachten: zouden er veel leden zijn? Spreken we wel aan bij deze doelgroep? Valt onze merchandise wel in de smaak? Uiteindelijk was het echt ontzettend leuk! We kregen veel complimenten over onze stand en merchandise. Tijdens het Youth weekend hebben we veel leden gesproken en ook nieuwe jonge mensen laten kennismaken met My Horsez. Deze groep vond de merchandise ook heel gaaf! Het tweede Pro weekend was het wat minder druk, maar die dag hebben we alsnog veel leden ontmoet en gesproken. Ook waren er meerdere mensen die My Horsez van vroeger (her)kenden, want My Horsez bestaat natuurlijk al super lang! We willen alle leden bedanken voor het bezoeken en de gezelligheid, we vonden het superleuk dat jullie langs kwamen.


Marlinda en Vida. in de stand, Marlinda en Vulpes in de stand

Nieuwe discipline: eventing & samenwerking met Kristy Snepvangers
Op Horse Event hebben we aangekondigd dat de discipline Eventing 25 september naar My Horsez komt, in samenwerking met Kristy Snepvangers! Kristy is een bekende eventing ruiter, ze deed onlangs mee aan het EK eventing. We hebben ontzettend ons best gedaan om van eventing een leuke, creatieve, nieuwe spelervaring te maken die leuk gaat zijn voor zowel de Kristy fans als voor onze huidige leden. We willen nog niet te veel verklappen, maar het heeft een hele andere werking dan de huidige disciplines en er is een portie strategie voor nodig. Kristy zal ook een onderdeel zijn van eventing update op een leuke manier voor zowel nieuwe als huidige spelers.

Naast de eventing aankondiging, kon je posters kopen in onze stand van de paarden van Kristy: Galante en Inspiration. Sneppie, de mascotte van Kristy, kwam ook eventjes langs in onze stand! En Kristy zelf natuurlijk ook, hartstikke leuk!


De Kristy mascotte Sneppie in onze stand, Tilana meets Tilana


Marlinda en Kristy in de My Horsez stand

De toekomst van My Horsez
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat My Horsez momenteel veel stappen zet om te groeien, bijvoorbeeld door middel van de app waar we aan werken. Hoewel My Horsez vroeger een hobbyproject was, is My Horsez inmiddels een groeiend bedrijf met meerdere werknemers en toenemende kosten. Daarom is het voor My Horsez nu belangrijk om meer leden te werven om te kunnen blijven voortbestaan en door te blijven groeien. Door meer te groeien, zullen we ook weer meer updates kunnen doen en het spel kunnen blijven verbeteren en onderhouden.

We proberen te groeien op een manier te doen die bij My Horsez past. Zo vinden we het nog steeds belangrijk dat de game kan worden gespeeld zonder de betaalde opties en kiezen we voor samenwerkingen die een win-win opleveren. Wij hopen dat jullie ons in deze groei kunnen supporten! Er wordt met ontzettend veel liefde en enthousiasme aan de game gewerkt en het uitgangspunt is altijd om de spelers blij te maken. Ook jij kunt helpen om My Horsez naar het volgende level te helpen, bijvoorbeeld door vrienden en vriendinnen over My Horsez te vertellen, beginners vriendelijk op weg te helpen en gewoon gezellig te zijn op ons forum! ✨

Het kan zijn dat er een grotere stroom nieuwe leden aankomt met de eventing update en een aankomende youtube video van Kristy (we hopen natuurlijk van wel! ). Wij hopen dat jullie willen meehelpen om de nieuwe leden zich welkom te laten voelen en te helpen op het spel! Meer leden betekent meer handel, activiteit en gezelligheid in het spel. Zo kunnen we een mooie community vormen van paardenliefhebbers waar iedereen welkom is.

Zijn jullie naar Horse Event geweest? Laat het weten in de reacties!

PS: We willen ook gewoon onze huidige spelers ontzettend bedanken voor het spelen van My Horsez! Niet iedereen kon natuurlijk langskomen tijdens Horse Event, maar we zijn blij met en trots op al onze leden. Daarom willen we jullie een klein cadeautje geven voordat er een stroom van nieuwe leden komt. Met de geheime code ‘MYHORSEZOMA’ krijg je een cadeautje! Je kunt het cadeautje ophalen op de pagina: https://www.myhorsez.com/code. ❤️

Geplaatst op 22-09-2023 11:14:37

user132942 zegt:


user132942
Wat een leuke blog en foto's 
En bedankt voor de code, ik ben voorbereid

Geplaatst op 22-09-2023 11:14:40

Wasted zegt:


Wasted
Gratis cadeautjes altijd goed

Geplaatst op 22-09-2023 11:18:10

favofries zegt:


favofries
Super leuke blog, erg leuk om te horen wat er aan te pas komt bij zo'n evenement. 
Fantastische cadeautjes, dankjulliewel 

Geplaatst op 22-09-2023 12:15:15

horses74 zegt:


horses74
Superleuk! Ook heel erg bedankt voor het cadeautje🥳

Geplaatst op 22-09-2023 12:18:45

CharlieFleurtje zegt:


CharlieFleurtje
Leuke blog & tof cadeau!!  ik voel me zeker een myhorsez oma zo ondertussen 😂

Geplaatst op 22-09-2023 12:19:35

Haematopus zegt:


Haematopus
Ik heb echt helemaal gemist dat Eventing aangekondigd is
Te hard afgeleid door alle leuke spulletjes en mijn hond die ook alles wou zien bij jullie :')

Was heel fijn jullie te ontmoeten en ben zooooo blij met de sokken xD

Geplaatst op 22-09-2023 12:35:33

-yellow zegt:


-yellow
wat een leuk eblog en bedankt voor het katotje 

Geplaatst op 22-09-2023 12:38:38

-Papillon zegt:


-Papillon
Ah wat mega leuk om toch een heel klein beetje mee te kunnen genieten, aangezien ik helaas niet kon komen <3 

Mega bedankt voor het cadeautje! Erg leuk!

Geplaatst op 22-09-2023 12:39:42

-Lientje- zegt:


-Lientje-
Super leuk om jullie ontmoet te hebben! 💗

Leuk, dat cadeautje! 

Geplaatst op 22-09-2023 12:48:02

FluffyFox zegt:


FluffyFox
Oeh, die cadeautjes, bedankt! Die code zelf vind ik ook wel geweldig

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.