Blog » Avonturen van een 'parttime' MH-er: Nymphology

Deze blogpost is geschreven door: Nymphology in samenwerking met Asterope

Twee weken geleden hebben jullie een enquête in kunnen vullen over de blogs. Daar kwamen veel enthousiaste reacties op. Eén van de terugkoppelingen die we hebben gehad is dat spelers het ook leuk zouden vinden als we ook een keer een speler zouden benaderen voor een persoonlijke column. Aan die wens is bij deze gehoor gegeven dus wij willen graag de avonturen van parttime MH-er Nymphology met jullie delen. Veel leesplezier!

Avonturen van een parttime MH-er: Nymphology
Hi! Welkom bij mijn gastcolumn over 'Avonturen van een 'parttime' MH-er'. Allereerst wil ik Asterope heel erg bedanken, ik voel me natuurlijk erg vereerd dat ik hiervoor gevraagd ben! Ik lees met veel plezier de blogs wanneer ik even niets te doen heb en nu mag ik er zelf een schrijven, hoe vet?

Over Nymphology
De meeste spelers zullen misschien niet meer weten onder welke naam ik eerst speelde of wat Nymphology betekent, maar dat leg ik graag even uit! Rond maart/april 2023 heb ik ervoor gekozen verder te gaan onder de naam Nymphology. Ik twijfelde al langer over een nieuwe naam, want –strawberry was ik inmiddels al weer zat. Mijn keuze was snel gemaakt aangezien Melanie Martinez haar nieuwe album aankondigde, dat was namelijk Portals. Het 7de nummer van het album is Nymphology, sinds de 1e keer dat ik het afspeelde ben ik verliefd <3. Melanie heeft een grote impact op mijn leven gehad, daarom is deze naam ook erg speciaal voor mij!

Dagelijks leven
Natuurlijk vertel ik ook graag een stukje over een dag in mijn leven (Al denk ik dat het niet erg boeiend is). Sinds 4 september loop ik een super gave stage bij een webshop voor paardenartikelen, ik heb het hier erg naar mijn zin en mijn collega's zijn aardig. Deze stage loop ik fulltime, dus 38 uur per week. In het begin was het nogal zwaar, maar nu, na een tijdje went het wel en krijg ik er ook steeds meer energie van. Naast stage heb ik natuurlijk ook een aantal hobby's. Ik vind het namelijk leuk om te lezen, tekenen en soms te fotograferen. 

Naast alle hobby's ben ik natuurlijk ook regelmatig tussen de paarden te vinden! Zo help ik wel eens mee met mijn nichtje haar pony's of ben ik wekelijks op stal te vinden voor een les. Sommige zullen Dipsy wel kennen, dit is wel echt mijn lieveling. Helaas is Dips niet mijn eigen pony. Ze is een kleine tinker met een snor en een eigen wil, zolang je genoeg knuffels en snoepjes geeft. Ook ga ik regelmatig naar Zeeland voor een ponykamp of een strandrit, wat ik ook leuk vind om te doen. Er bestaat geen beter gevoel dan lekker galopperen over de Zeeuwse stranden.


Ponykamp ‘23 Ponyhof, foto gemaakt door Ponyhof. Credits @Nymphology.

Concerten
Een van mijn favoriete dingen om te doen naast tekenen en paardrijden is naar concerten gaan! Alhoewel ik er nog naar een enkele ben geweest, kan ik telkens niet wachten op de volgende. 4 september (Dezelfde dag als mijn 1e stagedag, erg handig) had ik in Tivoli, Utrecht een concert van Chase Atlantic. Al een paar jaar ben ik een erg grote fan van hun, dus natuurlijk moest en zou ik er ook heen gaan. Het concert was heel vet en mooi in elkaar gezet, nog steeds super blij dat ik kaartjes heb kunnen bemachtigen! 

Binnenkort heb ik weer 2 concerten, 20 oktober ga ik naar de Jeugd van Tegenwoordig. Aangezien mijn vader en ik beide grote fan zijn gaan we er samen heen. Ook heb ik 20 november een concert, die van Melanie Martinez! Aan de ene kant vind ik het erg jammer dat ze alleen nummers gaat zingen uit haar nieuwe album Volgend jaar heb ik ook nog het concert van Olivia Rodrigo, volledig te danken aan Moustache <3 


Foto: Concert Chase Atlantic, foto gemaakt door @Nymphology

Art
Het meest ben ik natuurlijk te vinden op het creatieve gedeelte van het forum, vooral omdat ik fijn kan ontspannen tijdens het maken van art. Voornamelijk maak ik DA's (Digital Art), dit doe ik met Ibis Paint X, mijn vinger en mijn telefoon. Het is zeker niet gemakkelijk, maar helaas is mijn iPad kapot en kan ik momenteel niet anders...

Eventing
Afgelopen maandag is een nieuwe discipline uitgekomen op My Horsez, hoe vet?! Ik ben super positief verrast over alles. Natuurlijk heb ik ook gelijk een paardje ingeschreven en ben ik begonnen met het trainen van het paard. Ik moest natuurlijk eerst even uitzoeken met hoe en wat, maar na een tijdje wordt het makkelijker en overzichtelijker.  Ik ben heel erg benieuwd over hoe eventing zich gaat uitbreiden. Er bestaat een grote kans dat ik met een Knabstrupper lijntje de eventing in ga, want hoe gaaf is dat!? 

Geplaatst op 28-09-2023 18:17:55

-Papillon zegt:


-Papillon
Ah super leuke blog nymphology!

Geplaatst op 28-09-2023 18:22:30

Fate zegt:


Fate
Super leuk zeg! Ook toffe foto's!

Geplaatst op 28-09-2023 18:23:19

Watusi zegt:


Watusi
Leuke blog en wat een mooi wit paard dat zichzelf eigenlijk bruin voelt!

Geplaatst op 28-09-2023 18:47:01

laura011 zegt:


laura011
Hele leuke blog

Geplaatst op 28-09-2023 19:18:34

Sharai8 zegt:


Sharai8
Superleuk! Ik ga ook wel eens naar ponyhof maar het is lang rijden voor mij

Geplaatst op 28-09-2023 19:52:42

-Estrella zegt:


-Estrella
Wat een super leuke blog Nymph! 

Geplaatst op 28-09-2023 21:07:59

Moustache zegt:


Moustache
Heel veel zin in volgend jaar <3 

Geplaatst op 28-09-2023 21:16:44

Pieperknol zegt:


Pieperknol
Ohh super leuk geschreven Nymphology!

Geplaatst op 28-09-2023 21:34:03

Hurry_Cane zegt:


Hurry_Cane
Leuke blog!

Geplaatst op 29-09-2023 09:29:31

equestrian.jip zegt:


equestrian.jip
Ahh hele leuke blog! Zelf ook een liefhebber van Ponyhof

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.