Blog » Achter de schermen #6

Deze blogpost is geschreven door: Marlinda

Achter de schermen #6
Tijd voor een nieuw achter de schermen blog!

Nieuw ras?!
Heb jij het al gehoord? Er werd onlangs gehint naar een nieuw ras! Op onze instagram en tiktok staan verschillende hints! En misschien staat er ook wel een hint verstopt ergens in het spel..? Welk ras hoop jij dat dit zal zijn?

Eventing
Je hebt het vast niet gemist - Tijdens de afgelopen maand werd ook eventing geïntroduceerd. Een toffe nieuwe discipline! De release ging eigenlijk heel goed en we zijn super blij met deze nieuwe toevoeging! Ook de samenwerking met Kristy Snepvangers vinden we super tof! En harstikke leuk om zoveel gezellige Kristy fans nieuw op het spel te mogen verwelkomen.

We zouden jullie graag willen uitnodigen om op het ideeënforum te laten blijken welke ideeëntopics voor eventing jij het beste vindt!  Zo kunnen we misschien de komende maanden op sommige punten eventing nog net wat verder blijven verbeteren.

Onzichtbare updates
We zijn de laatste tijd ook met veel onzichtbare updates bezig geweest. Eén van onze teamleden vroeg mij om daar eens wat over te noemen in de blogs! Het doen van dit soort 'onzichtbare updates' is een doorlopende bezigheid, want een game/applicatie zoals My Horsez vergt best veel (onzichtbaar) onderhoud. We doen dan bijvoorbeeld aanpassingen om de laadtijd/snelheid te verbeteren, bugfixes, systeemonderhoud, security improvements, kleine usability aanpassingen, seo, upgrades of we verbeteren stukken van de code zodat ze beter werken of beter te begrijpen zijn voor mede developers. Ook zijn we momenteel bezig met het upgraden naar de meest recente versies van de programmeertaal waarin My Horsez is gebouwd. Het is immers belangrijk dat alles netjes up-to-date blijft.
Ik vergeet vast nog veel andere soorten onzichtbare updates te noemen, maar zo heb je een idee. We benoemen dit soort updates nergens, maar er wordt wel doorlopend aan gewerkt. Deze keer halen we ze even uit de schaduw en zetten we ze even in de spotlight door middel van deze blog!  Dit soort 'onzichtbare' updates kosten allemaal best veel tijd en zijn eigenlijk nooit echt af, maar leden merken er meestal niet veel van. Het zijn immers geen fancy, coole updates waar we leden blij mee kunnen maken! (Jep, die vinden wij zelf ook leuker..!) Toch zijn ook deze taken zeer belangrijk voor het goed draaiend houden van My Horsez. Stel je voor dat My Horsez nog op dezelfde programmatuur draaide als toen we net begonnen..., haha, dat kan toch echt niet hoor! 

De app!
De app is goed onderweg! Diverse teamleden hebben de app al uitgebreid getest. Zoals eerder genoemd is de app vrijwel gelijk aan de mobiele versie van My Horsez, maar dan met meer 'app-feel'. In de eerste versie zullen we nog geen notificaties opnemen, die zullen in een latere release wel worden toegevoegd. We willen er dan ook graag voor zorgen dat je zelf kan kiezen welke notificaties je wel of niet wil ontvangen. Uiteraard blijft MH zoals je het kent (vanuit de browser) ook gewoon beschikbaar en zullen we die ook blijven verbeteren.

We willen graag onze premium leden als eerste toegang geven tot de bèta versie van de app! Zo voorkomen we dat gelijk iedereen op de app gaat en hebben de premium leden een leuk extra voordeel met hun early access. De premium leden ontvangen hierover binnenkort bericht! Als dan alles goed lijkt te gaan, maken we de bèta versie voor iedereen toegankelijk. Dan kun je de app dus gewoon vinden op de app of play store.

Aan de ServiceDesk zal een extra categorie worden toegevoegd om fouten in de app te kunnen melden, dus mocht je binnenkort op de app zitten en iets onhandig vinden of een foutje zien dan kun je dat daar handig doorgeven!

Het hoogseizoen van de events
Jaja, we zitten in de laatste maanden van het jaar en dat betekend dat het hoogseizoen van de My Horsez events is aangebroken! Voor ons team is de periode okt t/m december altijd extra druk, het barst dan namelijk van de events! Dus zijn we van tevoren druk aan het brainstormen, plannen, tekenen programmeren, testen et cetera. Super leuk natuurlijk, je zult begrijpen dat daar best wat voorbereiding in gaat zitten. Dierendag zit er inmiddels op (naww, was dat katje niet super schattig?!), maar binnenkort komen halloween en de verjaardag van My Horsez er aan! En voor je het weet komt wintereiland, de sint én ook nog eens de kerstman! Ja, we hebben weer veel leuks op de planning en doen natuurlijk weer ons best om er wat leuks van te maken! Waar hoop jij heel hard op qua events?

Dat was het achter de schermen blog van deze keer! Ik hoop dat je het leuk vond. Tot de volgende!

Liefs,
Marlinda van My Horsez

Geplaatst op 20-10-2023 16:49:57

Franka zegt:


Franka
Hint verstopt in het spel, doelen we daarmee op het silhouet of iets anders?  

Geplaatst op 20-10-2023 16:53:02

NikiTheKitty zegt:


NikiTheKitty
:3

Leuke blog weer! 

Geplaatst op 20-10-2023 16:58:01

asmodeus zegt:


asmodeus
interessante blog! de niet-zichtbare updates zijn nu eenmaal de belangrijkste om het spel draaiend te houden. :p mocht je t kwijtwillen; in welke programmeertaal is mh gemaakt? daar ben ik echt wel benieuwd naar haha.

Geplaatst op 20-10-2023 17:00:05

-Mythos zegt:


-Mythos
Leuke blog weer, idd wat asmodeus zeg. En ja heb wel zin in alle events

Geplaatst op 20-10-2023 17:33:39

Fiyorudo zegt:


Fiyorudo
Jaaa, zin in alle events!! ik ben zo benieuwd naa rhet nieuwe ras helppp

Geplaatst op 20-10-2023 17:58:24

-Papillon zegt:


-Papillon
Jaaa ben ontzettend benieuwd naar het ras en de app! En natuurlijk ongelooflijk veel zin in de events

Geplaatst op 20-10-2023 18:48:04

Cytife. zegt:


Cytife.
Oeh! Ik kijk echt hard uit naar de app en de events! Volgens mij heb ik al een onzichtbare update opgemerkt😏

Ik ben het meest benieuwd naar de sint op mh omdat ik het vorig jaar voor het eerst zou meemaken denk ik want het jaar daarvoor ben ik pas aangemeld in november xD 
En heb vorig jaar volgens mij een break gehad van mh waardoor ik dan de sint niet heb gezien hier🙉
Dit jaar heb ik genoeg motivatie!💪

Geplaatst op 20-10-2023 18:48:46

LaVieEnRose zegt:


LaVieEnRose
Zo beniewd naar het nieuwe ras!!
Vanaf de app beschikbaar is, ga ik deze downloaden  Nu speel ik dit meer via mijn laptop omdat dat gemakkelijker is :p

Geplaatst op 20-10-2023 19:23:05

Seregnis zegt:


Seregnis
Super leuk om te lezen! 
Ik ben ontzettend benieuwd naar de app  is ook een hele mijlpaal, als je al die ontwikkelingen ziet door de jaren heen.. en dan speel ik pas 9 jaar.

Halloween is echt wel een van mijn favorieten feestdagen, maar ik kijk altijd ontzettend uit naar het kerstevent en de gezelligheid die dat met zich meebrengt ^^

Geplaatst op 21-10-2023 14:57:26

Tourmaline zegt:


Tourmaline
Leuk!

Stiekem hoop ik wel op twee dingen:
- Dat je in de app ook makkelijk de foto's van de paarden kunt zien op de paardenmarkt. Nu moet je op de mobiele versie elke keer naar de desktop versie. Zou fijn zijn als dat op de app gewoon kan.
- Dat de recaptcha veranderd wordt. Die plaatjes aanklikken op het grote plaatje is erg vervelend.. 'selecteer de brandkraan' maar hij klopt vaak niet. Als ik op alle vakjes waar de brandkraan opstaat aanklik dan weigert hij hem alsnog 

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.