Blog » "My Horsez 15 jaar"- feestje

Deze blogpost is geschreven door: Marlinda

"My Horsez 15 jaar"- feestje
Hoi allemaal,

In deze achter de schermen blog wil ik (Marlinda, oprichter My Horsez) graag graag even terugkijken op het 15 jarig jubileum van My Horsez! Vorige week, op 7 november 2023, bestond My Horsez alweer 15 jaar. Pfoe, wat een tijd! En het spel is door de tijd heen alweer zo veranderd. Op onze Tiktok werden daar wat leuke screenshots van gedeeld. We hadden van alles geregeld voor onze community, zo stond er elke dag een toffe bonus aan en waren er cadeautjes op te halen. Ook kon je loten bemachtigen voor de jubileumloterij! De uitslag daarvan kun je inmiddels bij de mededelingen vinden. Gefeliciteerd aan alle winnaars!

Ik wilde graag even speciaal stilstaan bij dit jubileum omdat het voor mij best wel veel betekent. Voor mij betekent het namelijk dat ik al meer dan mijn halve leven aan My Horsez werk en dat voelt echt best wel gek. Daarom werden een tijdje geleden alle teamleden uitgenodigd voor een speciaal My Horsez verjaardagsfeestje! We wilden er echt een bijzondere dag met My Horsez teamleden van maken en het leek me leuk om enkele foto's te delen zodat jullie er ook een beetje bij kunnen zijn.Allereerst hadden we een fantastische taart! Zo'n toffe taart stond best wel hoog op mijn wishlist. Hoe gaaf om zo'n speciale knalroze eenhoorntaart te hebben tijdens de viering van dit jubileum! Helemaal leuk. Eigenlijk was ik al 2 maanden van tevoren op zoek naar een taartenbakker, maar alle taartenbakkers hier in de buurt zaten al helemaal vol gepland... Blijkbaar houden veel mensen van taart, haha! Maar gelukkig kon teamlid Levade ons uit de brand helpen, haar tante bakt namelijk geweldige taarten! Zij heeft dan ook deze toffe taart gemaakt.


V.l.n.r - Marlinda, Montar, Levade, Nikkii en Dopamine

Verder vond ik het leuk om een activiteit te doen, maar iets leuks uitzoeken was nog best een klusje. Of het was te ver, of het was buiten (in de regen? brrr), of voor te veel of te weinig mensen... Maarrrr toen kwam het idee om een escapekist te huren! Zo gezegd, zo gedaan. We moesten als team samenwerken om de kist op te lossen & uiteindelijk is dat gelukt en vonden we de schat! In ons geval: wijn, chocola en pepernoten hahaha!Hierna was het alweer bijna etenstijd, ook daar was natuurlijk aan gedacht. We hadden van tevoren lekkere tapas besteld en ik had zelf sangria-ijsthee gemaakt. Lekker samen genieten van 't eten dus.Hierna kletsten we nog gezellig wat na en uiteindelijk ging iedereen weer naar huis.

Het was super fijn om dit samen met medeteamleden te vieren, omdat de teamies super belangrijk zijn voor het spel. Normaal zien we elkaar vooral via videocalls of chat, dus het is altijd leuk om elkaar in het echt te zien. Helaas kon niet iedereen er bij zijn, maar hopelijk de volgende keer wel weer!

Ik hoop dat jullie 't leuk vonden om zo een inkijkje te krijgen in deze bijzondere dag & week! Tot ziens in het volgende achter de schermen blog.

Liefs,
Marlinda van My Horsez

Geplaatst op 14-11-2023 21:05:03

Astraea zegt:


Astraea
Leuke blog en zo te zien hebben jullie een geslaagde dag gehad! En die taart... Die is wel echt heeeeel mooi! En ik weet haast wel zeker ook zeer lekker :p

Geplaatst op 15-11-2023 08:11:25

Paarden_Donut zegt:


Paarden_Donut
Super leuke blog

Geplaatst op 15-11-2023 08:12:34

TheBlackMystic zegt:


TheBlackMystic
Echt een hele leuke blog. En jeetje wat een mooie taart. 

Geplaatst op 15-11-2023 08:12:42

Fiyorudo zegt:


Fiyorudo
Super leuke blog! Ik wil ook die taart 🎂! Gefeliciteerd MH!

Geplaatst op 15-11-2023 08:13:44

Nemphida zegt:


Nemphida
Sangria-ijsthee, die is nieuw voor mij. Kan ik hier ergens een recept van krijgen ^^

Gefeliciteerd nogmaals met het 15-jarige bestaan! Een zeer geslaagde dag als ik dit zo lees

Geplaatst op 15-11-2023 08:18:23

Peanuts. zegt:


Peanuts.
Gefeliciteerd met deze mijlpaal Marlinda en team! Die taart is echt prachtig

Geplaatst op 15-11-2023 08:36:08

Potato. zegt:


Potato.
Ziet er kei gezellig uit! Gefeliciteerd nog, Marlinda!

Geplaatst op 15-11-2023 09:11:22

LizzyLiz zegt:


LizzyLiz
Zo leuk om te zien! Eindelijk een gezicht bij een aantal namen. Nogmaals gefeliciteerd! Hopelijk mogen jullie nog lang door blijven gaan met My Horsez

Geplaatst op 15-11-2023 12:57:23

horses74 zegt:


horses74
Lekker😋 is er toevallig nog over😌 ik zit er bijna aan te denken om ook teamlid te worden! Heb helaas een beetje weinig tijd😭 ziet er wel heel gezellig uit hoor!

Geplaatst op 15-11-2023 12:58:36

Vatrachio zegt:


Vatrachio
Wat een leuke blog! Hopelijk hebben jullie een super gezellige dag gehad <33

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.