Blog » Eindejaarsblog

Deze blogpost is geschreven door: Marlinda

Eindejaarsblog
Hoi allemaal,

Pfoe - bijna 2024 alweer! Het jaar is voorbij gevlogen. En toch, als ik zo terugkijk, is er ook echt óntzettend veel gebeurd en gedaan. Graag blik ik even met je terug op de hoogtepunten van 2023 en kijk ik kort vooruit naar onze plannen voor 2024.

Veel leesplezier gewenst! Houd je vast - het is best een lange blog geworden.

De app
Ook een belangrijk hoogtepunt van dit jaar: we werkten aan de My Horsez app! Eerst stiekem achter de schermen natuurlijk, maar later maakten we dit aan jullie bekend en mochten de eerste (premium)leden testen. In november was het dan eindelijk zo ver: de app kwam online, hoera! Een belangrijke mijlpaal voor het spel.Nieuwe rassen & vele nieuwe items
Dit jaar verwelkomden we twee nieuwe rassen: de Marwari en de Connemara! Beiden kwamen vaak voorbij als leden met elkaar bespraken op welke rassen zij hoopten en wij vinden ze supertof geworden!

Ook kwamen er weer ontzettend veel nieuwe items in het spel - we hebben ze eerlijk gezegd niet durven te tellen. Maar veel waren het er sowieso!

Events, events en nog eens events..!
Wat waren er weer veel events en acties dit jaar. Valentijn, Pasen, de 1 april grap, Koningsdag, het zomerevent, de My Horsez 15 jaar feestweek, de back to school actie, vallei-acties, het wintereiland, dierendag, halloween, black friday, sinterklaas en natuurlijk het kerstevent! Ik kan je vertellen - vooral de laatste maanden van het jaar zijn altijd best wel intens - haha! Maar we vinden het ook altijd ontzettend leuk om op deze manier leuke events te kunnen organiseren.

Horse Event & Kristy
We stonden dit jaar voor het eerst op Horse Event! Voor ons was dit echt een hoogtepunt en ook supertof om zoveel leden langs te zien komen. Ook kondigden we tijdens Horse Event onze toffe samenwerking met Kristy Snepvangers en de komst van de Eventing discipline aan!

My Horsez 15 jaar
Dit hoogtepunt mag ook zeker niet ontbreken. My Horsez werd dit jaar 15 jaar! Dat hebben we uitgebreid met jullie gevierd tijdens een uitbundige, gezellige feestweek vol bonussen en cadeautjes. Ook werd er een leuk teamuitje georganiseerd - supergezellig en ook nog eens met een toffe roze eenhoorntaart!Groei
Het zal je niet ontgaan zijn - er zijn steeds meer leden online! Hier zijn we supertrots op en ook hartstikke blij mee. De groei van My Horsez is namelijk belangrijk voor het voortbestaan van het spel. Ook in 2024 hopen we weer verder te groeien en veel leuke, gezellige, actieve leden te verwelkomen!
Als je wil kun je daar trouwens een klein stukje aan helpen, door My Horsez aan te raden bij vrienden of bekenden, of bijvoorbeeld door onze app een rating te geven! Of door beginners goed te helpen bij het beantwoorden van hun vragen. Alle beetjes helpen. ❤️

Updates, updates, updates
Ook dit jaar waren er vele updates, we noemen ze niet allemaal, maar dit waren een paar hoogtepunten:

- De kaart van Equada werd vernieuwd - supertof
- Er kwam een nieuwe discipline: Eventing!
- De blogsectie werd geïntroduceerd, we hebben nu (meestal) 2x per week een leuke blog!
- Het notificatiesysteem & mailbox weergave werd geheel vernieuwd - echt superhandig en veel overzichtelijker
- De landingpage (als je niet bent ingelogd) kreeg een nieuwe look
- Het premium membership kreeg extra opties
- Het inlogsysteem werd aangepast, waardoor je op meerdere devices tegelijkertijd kan inloggen & je inlogsessie wordt onthouden

Kerst
Zoals elk jaar is het kerstevent echt weer een hoogtepunt van het jaar voor veel My Horsez leden. Deze keer waren er 5 teams, één team per kudde lid. Het was weer supergezellig, en de teams streden hard!

We moesten met z’n allen ingrediënten zoeken, een magisch drankje maken en vervolgens kreeg het kudde lid van elk team tijdelijk vleugels dankzij dit magische drankje. Zo konden we met z’n alleen de kerstman helpen om overal in Equada pakjes te bezorgen! Uiteindelijk ging team Celeritas ervandoor met de winst. Alle teams wonnen diverse supertoffe cadeautjes door hun actieve deelname.

In de kerstkalender zaten naast vele cadeautjes ook enkele updates verstopt, zo kwam er bijvoorbeeld een achtergrond in de kalender! Deze functionaliteit was nog niet eerder in het spel te zien. Wellicht zullen er later meer volgen? Ook werd de basiscollectie vernieuwd met allemaal toffe nieuwe designs.

Als laatste update, tijdens het kerstevent van dit jaar, is de Haflinger vernieuwd! Hierbij werd ook een nieuw gen toegevoegd: het pangare gen. Hieronder kun je een work in progress zien van hoe de Haflinger werd getekend door designer Vulpes.Op naar 2024!
Het team van My Horsez gaat nu eerst even bijkomen van alle kerststress & drukte, haha! En natuurlijk gaan we zelf ook de feestdagen en kerstvakantie vieren. Daarna gaan we weer met frisse koppies aan nieuwe updates voor in 2024 werken. We hebben er zin in!

Als tipje van de sluier: in 2024 willen we graag de app verder verbeteren, de functionaliteiten van het spel die er al zijn verbeteren, er staan diverse verbeteringen voor achter de schermen op te planning (bijv. modtools, beheerderstools, verbeteringen voor een snellere laadtijd) en natuurlijk zouden we ook heel graag een nieuw dorpje toevoegen..! Veel ambitieuze plannen weer, we gaan natuurlijk zoals altijd weer ontzettend ons best doen voor jullie.

Bedankt!
We willen graag alle leden bedanken voor jullie enthousiasme en betrokkenheid! Ook jullie leveren met jullie aanwezigheid, betrokkenheid en gezelligheid natuurlijk een belangrijke bijdrage aan het spel.❤️

En natuurlijk wil ik graag in het bijzonder alle teamleden die mee hebben geholpen het afgelopen jaar bedanken, zowel de teamleden die zichtbaar zijn op My Horsez als alle teamleden die alleen achter de schermen werken. Jullie zijn allemaal toppers! ✨

We wensen jullie alvast een ontzettend fijne jaarwisseling & een fantastisch 2024 met veel My Horsez plezier toe!

Geplaatst op 28-12-2023 11:53:09

asmodeus zegt:


asmodeus
super tof om zo nog even kort alle hoogtepunten van dit jaar te zien! je hebt écht je best gedaan marlinda, heel eerlijk vond ik 2023 één van de betere jaren van mh. 

en ik moet zeggen dat rianne zichzelf ook echt overtroffen heeft met die haflinger. denk dat deze oprecht mn nieuwe fav design is!

Geplaatst op 28-12-2023 11:53:18

Novosti. zegt:


Novosti.
Echt super blij wat jullie dit jaar hebben gebracht!! @Staff
Het spel is echt verbeterd, en echt super tof geworden!!
❤️❤️

Geplaatst op 28-12-2023 11:54:35

Neytiri. zegt:


Neytiri.
Jullie hebben zoveel leuke en goede dingen gedaan dit jaar! Echt trots op jullie, ga zo door! En iedereen een fijne jaarwisseling en op naar 2024

Geplaatst op 28-12-2023 11:57:55

TheUnknownMagic zegt:


TheUnknownMagic
Wat een leuke samenvatting van alle hoogtepunten dit jaar
Op naar 2024!

Geplaatst op 28-12-2023 12:04:42

JoanneKouwe zegt:


JoanneKouwe
Super leuke blog!! Ga zo door!! 🥳

Geplaatst op 28-12-2023 12:04:48

-Fiore zegt:


-Fiore
Yayy, echt mega leuke blog weer! 

Geplaatst op 28-12-2023 12:15:25

Avenoir zegt:


Avenoir
Wat een ontzettend leuke blog! Leuk om nog een kleine throwback van het afgelopen jaar te zien. Wat hebben jullie veel voor elkaar gekregen! Erg trots op jullie!

Geplaatst op 28-12-2023 12:19:59

LizexPaarden zegt:


LizexPaarden
Omg !! Een nieuw dorpje , lees ik dat goed ??

Geplaatst op 28-12-2023 12:31:47

Sihir zegt:


Sihir
Superleuk om alle hoogtepunten te lezen en jeetje wat is er toch stiekem best veel gebeurd dit jaar op MH! Ik kijk al uit naar volgend jaar!

Geplaatst op 28-12-2023 12:36:15

Empyrean zegt:


Empyrean
Wat een super tof en druk jaar voor MH zo, ben heel benieuwd naar wat volgend jaar gaat brengen

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

you_are_visiting_myhorsez

seo_text