Blog » Achter de schermen #10: Toekomstplannen

Deze blogpost is geschreven door: Marlinda


Hey allemaal,

Tijd voor een nieuw achter de schermen blog! Deze keer wil ik wat meer delen over waar My Horsez naartoe werkt de komende tijd. Iets wat ook wel spannend is om nu zomaar te gaan delen met jullie! Wij werken er namelijk naartoe om een internationale (Engelstalige) versie van de game op te zetten. Dit is iets wat echt al heel lang op mijn wensenlijstje staat en dit voelt dan ook als een grote stap. We hebben er ontzettend veel zin om een internationale community op te bouwen, naast onze gezellige Nederlandse community. Één van de redenen dat ik de boot lang heb afgehouden is omdat ik het belangrijk vind dat de Nederlandse community ook haar eigen plekje blijft behouden. Daarom vind ik het ook belangrijk om te melden dat de Engelstalige community/game los komt te staan van het Nederlandse My Horsez zoals je het kent.

Onze verwachting is dat we door het uitrollen van een internationale versie, we door kunnen groeien als spel en bedrijf. Hierdoor zal het uiteindelijk ook mogelijk worden om bijvoorbeeld o.a. meer developers en/of artist in dienst te nemen om het spel continu door te blijven ontwikkelen en verbeteren. Oorspronkelijk deed ik - Marlinda - vrijwel alles zelf (op de art en moderatie na), maar met het niveau waarop het spel tegenwoordig opereert is dat niet meer te doen. Mijn takenpakket wordt nu steeds meer management en achter de schermen gericht. Daarnaast hebben we nog veel te veel leuke ideeën en plannen die we graag zouden willen uitvoeren! Verder groeien is voor ons dus de juiste weg.

Omdat ik zeker weet dat hier wel wat vragen over zullen komen, probeer ik er hieronder alvast een paar te beantwoorden:

Wanneer komt de internationale versie?
We kunnen nog geen datum noemen, maar we doen ons best om de internationale server later dit jaar te lanceren. Er moet uiteraard nog best veel geregeld worden en daarnaast willen we op een aantal punten het spel en de app nog wat verbeteren. Uiteraard worden die verbeteringen ook doorgevoerd op de NL versie.


Mag je als Nederlander/Vlaming een account op de internationale versie hebben?
Een account op een andere server wordt niet als een dubbelaccount gezien, dus er is geen reden dat dit niet zou mogen. Mits je je natuurlijk daar aan de regels houdt en Engels typt.


Wat verandert er voor de Nederlandse versie?
Die blijft gewoon lopen zoals hij loopt en zal ook nog gewoon updates krijgen, zoals je van ons gewend bent. Onze Nederlandse community blijft ontzettend belangrijk voor ons! Er zitten niet voor niets zoveel jaren aan updates, onderhoud en liefde in. Kleine dingen die je kunt gaan merken zijn bijvoorbeeld dat binnenkort de links binnen het spel worden aangepast naar www.myhorsez.com/nl om onderscheid te kunnen maken tussen de internationale en Nederlandse versie. Of dat er een keer ergens per ongeluk iets mis gaat, of het spel even niet beschikbaar is, omdat we dan druk aan het klussen zijn.


Zijn er verschillen tussen de Nederlandse en internationale server?
De internationale versie van het spel is over het algemeen hetzelfde, maar sommige instellingen zullen enigszins afwijken. Zo zullen we bijvoorbeeld met veel minder rassen starten en de taal staat natuurlijk op het Engels. Sowieso zal op de internationale versie het spel helemaal vanaf 0 moeten beginnen, dat is voor ons ook helemaal nieuw dus dat wordt even aankijken en bijsturen waar nodig.

-

Op korte termijn zullen we alvast een wachtlijst openen, waardoor geïnteresseerden alvast hun mailadres kunnen doorgeven. We sturen je dan een mailtje als er belangrijk nieuws is over de internationale versie of als de lanceringsdatum bijvoorbeeld bekend is! Natuurlijk is de wachtlijst voornamelijk gericht op Engelssprekende mensen, maar voel je vrij om je toch aan te melden als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

Pfoe - oké! Het hoge woord is eruit! Ik vind het persoonlijk een hele gave stap en heb er zin in om dit avontuur aan te gaan!

Los van het opzetten van een internationale server, hebben we de komende tijd ook nog plannen om een aantal opties in het spel te verbeteren. Wanneer deze updates klaar staan, zul je ze vanzelf in het spel zien verschijnen! Ook wordt er natuurlijk doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de performance (snelheid) van de game. Zie ook de enquête in dit topic om te laten weten hoe snel de game bij jou is. Tot slot zitten er een aantal verbeteringen van de app aan te komen.

Als je zelf gezellige Engelsen/Amerikanen/andere internationals kent, dan zou het natuurlijk supertof zijn als je ze wil uitnodigen voor de nieuwe versie van de game. Hoe meer gezellige mensen we bij elkaar verzamelen, hoe beter. Zo creëren we een fijne startomgeving voor het spel.


Bedankt voor je aandacht en een hele fijne dag gewenst!
Marlinda van My Horsez

Geplaatst op 17-06-2024 16:26:51

-Charis zegt:


-Charis
Ooooh wat leuk!!!!!!!

Geplaatst op 17-06-2024 16:27:18

Mysa zegt:


Mysa
Een ontzettend toffe stap voor MH om naar uit te kijken!

Geplaatst op 17-06-2024 16:28:49

chou zegt:


chou
Oeh, een Engelse server lijkt mij heel leuk om veel met het Engels bezig te zijn in mijn vrije tijd. Ik ga mij dan zeker aanmelden!

Geplaatst op 17-06-2024 16:29:06

Bear zegt:


Bear
Wel eng om weer helemaal vanaf 0 te beginnen :o

Geplaatst op 17-06-2024 16:29:55

-Charis zegt:


-Charis
Quote chou
Oeh, een Engelse server lijkt mij heel leuk om veel met het Engels bezig te zijn in mijn vrije tijd. Ik ga mij dan zeker aanmelden!
🠦 Ga naar de oorspronkelijke reactie.

Ik ook!

Geplaatst op 17-06-2024 16:30:56

-*NightDust*- zegt:


-*NightDust*-
Wat een gave stap

Geplaatst op 17-06-2024 16:31:28

emmalabrador zegt:


emmalabrador
Leuk!

Geplaatst op 17-06-2024 16:31:51

-Corazon zegt:


-Corazon
Heel tof 

Geplaatst op 17-06-2024 16:34:15

Neytiri. zegt:


Neytiri.
Wat een gave stap zeg! Het moet wel heel spannend zijn voor jullie, maar als je het succes in alleen een nederlandse/vlaamse server denk ik zeker dat het goed gaat uitpakken! Ik ben heel benieuwd naar hoe de sfeer gaat zijn op de nederlands/vlaamse server nadat er een internationale is.

Geplaatst op 17-06-2024 16:35:15

chou zegt:


chou
Quote Neytiri.
Wat een gave stap zeg! Het moet wel heel spannend zijn voor jullie, maar als je het succes in alleen een nederlandse/vlaamse server denk ik zeker dat het goed gaat uitpakken! Ik ben heel benieuwd naar hoe de sfeer gaat zijn op de nederlands/vlaamse server nadat er een internationale is.
🠦 Ga naar de oorspronkelijke reactie.

Ik kan mij wel voorstellen dat deze server in ieder geval in het begin een beetje dood gaat.

Reageer

Log in om te kunnen reageren!

you_are_visiting_myhorsez

seo_text