Wiki » Forum & mail

Op My Horsez zijn er verschillende mogelijkheden om met andere spelers te communiceren. Één daar van is het gezellige forum. Het forum heeft verschillende subfora's en hier kan je kletsen met andere spelers over verschillende onderwerpen. Om het forum een gezellige plek voor iedereen te houden, hebben we een aantal forumregels. Kies in het menu een subcategorie om meer dingen te leren over het forum!

Naast het forum kan je ook communiceren met andere spelers via je mailbox. Je mailbox vind je rechtsboven bij de envelop knop. Voor het envelopje staat het aantal ongelezen berichten in je inbox genoemd. Bij een geopend envelopje heb je 0 nieuwe berichten, bij een gesloten envelopje heb je wel nieuwe berichten. Helemaal rechts staat de datum en de tijd waarop je het bericht hebt ontvangen.

Navigeer via het menu naar de subcategorie/ pagina die je wil bekijken.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.