Wiki » Levels

Op My Horsez heb je de mogelijkheid om levels te halen. Als je net begint op My Horsez, begin je bij level 0.

De levels gaan in moeilijkheidsgraad omhoog. De opdrachten van de levels kunnen heel erg uiteen lopen, van bepaalde paarden op stal hebben tot een bepaald aantal coins verdienen. Elk level heeft 4 doelen die je moet proberen te halen.

Je kan zien in welk level je zit op je gebruikersprofiel onder ' details'. Onderaan op de home pagina kan je ook zien in welk level je bent en welke doelen je moet behalen om tot het volgende level te komen. Zodra je een leveldoel behaald hebt kleurt deze groen, deze zal groen blijven tot alle 4 de doelen behaald zijn. Wanneer je een level voltooid hebt, volgt er soms een beloning in de vorm van coins of toevoegingen in het spel.

Op dit moment zijn er 32 levels op My Horsez.

Navigeer via het wikimenu naar de subcategorie om alle levels te bekijken.

Via het forumdeel handelen > reclame kun je een topic vinden voor hulp met het behalen van doelen.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.