Wiki » Premium en pluscoins

Pluscoins

Pluscoins, ook wel plusjes genoemd, zijn een betaalmiddel waarbij op My Horsez extra opties gekocht kunnen worden. Deze pluscoins kunnen worden gekocht met echt geld op deze pagina, of ze kunnen van andere spelers worden overgenomen in ruil voor coins op de ruilmarkt. Via het forum Handelen - Items, verhuur & pluscoins is er tevens de mogelijkheid om pluscoins aan te bieden en verkopen aan andere spelers.

My Horsez Premium

Als je nog meer uit je My Horsez ervaring wil halen, dan is er de mogelijkheid om een premium membership te nemen! Als premium member krijg je speciale kortingen, extra functies voor meer gemak en zelfs pluscoins! Je kan spelers die Premium hebben herkennen aan de rozet op hun profiel.

Navigeer via het menu naar de subcategorie/ pagina die je wil bekijken.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.