Wiki » Ranch

Op My Horsez heb je je eigen ranch in de wereld Equada! Je ranch is te bereiken in het menu door op het huisicoontje te drukken. Op je ranch kan je verschillende gebouwen bouwen die je verder helpen in het spel.

Ranchgebouwen

Om je ranch steeds een beetje completer te maken, kun je bij de Aannemer in Rijkerke gebouwen kopen. Elk gebouw heeft zijn eigen functie. Zo is de longeercirkel om paarden te beleren en veulens vaardigheden aan te leren. In een eigen bak kan je goedkoper trainen.

Groenvoorzieningen

Om je ranch aan te kleden en een luxe uitstraling te geven, kun je verschillende groenvoorzieningen op je ranch laten planten. Hiervoor ga je naar de Aannemer in Rijkerke. Daarnaast kan je speciale groenvoorzieningen kopen bij de hovenier in Luzanië.

Het is mogelijk meerdere groenvoorzieningen tegelijk op je ranch te hebben, zolang de groenvoorzieningen niet op dezelfde plaats op je ranch staan.

Ranchtypes

Je kunt kiezen wat voor type ranch je wilt hebben. Je begint altijd met een privéstal. Bepaalde ranchtypes leveren voordeel op in je spel. Hoe hoger je komt in de levels, hoe meer ranchtypes er beschikbaar komen. Je kan je ranchtype altijd wijzigen in je ranchhuis.


Navigeer via het menu naar de subcategorie/ pagina die je wil bekijken.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.