Wiki » Over My Horsez

My Horsez is een gratis online paardenspel met over +-140.000 geregistreerde profielen en hiermee 1 van de grootste online paardenspellen in Nederland. Op My Horsez heb je de mogelijkheid om paarden te fokken, trainen en het opbouwen van je eigen virtuele ranch. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten te doen op My Horsez.

Events

Meerdere keren per jaar worden er events gehouden op feestdagen & andere belangrijke data. Tijdens deze events zijn er speciale dingen om te ondernemen op My Horsez en kan je speciale event items winnen. Meer over events kan je hier lezen.

Geschiedenis

My Horsez is opgericht door Marlinda van der Spek op 14 jarige leeftijd. In november 2008 kwam de eerste versie van My Horsez online. Op de eerste dag registreerde zich 142 nieuwe leden. Inmiddels zitten we op My Horsez versie 5. Lees hier meer over de geschiedenis van My Horsez.

Nieuwsbrief

Iedere eerste van de maand komt er een nieuwe nieuwsbrief! Deze wordt gedeeld op het forum, onder de categorie 'team mededelingen'. De nieuwsbrief wordt gemaakt door de My Horsez teamleden. Lees hier meer over de nieuwsbrief

Social media

My Horsez is actief op diverse social media, waaronder Facebook, instagram en TikTok. Op de social media worden regelmatig updates en nieuwtjes geplaatst; om hiervan op de hoogte te blijven is het dus verstandig om ons te volgen. Klik hier voor meer informatie over onze social media

Teamleden

My Horsez wordt gerund door een aantal betrokken teamleden. Elk teamlid heeft zijn eigen taak en is verantwoordelijk voor een stukje van My Horsez. Zo hebben we designers die gaan over de afbeeldingen van het spel en moderators die het forum netjes houden. Lees hier meer over onze teamleden.

Navigeer via het menu naar de subcategorie/ pagina die je wil bekijken.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.