Wiki » Items

Op My Horsez zijn er veel verschillende soorten items beschikbaar.

Bonusitems

Bonusitems die je voordelen geven bij bepaalde acties binnen het spel zoals trainen, klusjes doen of quizzeys beantwoorden. Bonusitems zijn te verkrijgen via het postkantoor en kunnen worden weggeven bij events.

Decoratie

Decoratie voor je paard zijn interessante items die je op je paard kan leggen via je inventaris. Hierdoor zijn ze dus anders dan de tuigitems. Je kunt alleen decoratie kopen van andere spelers of winnen via events, ze zijn dus niet in een winkel te koop!

Poetkist en borstels

Poetskist en borstels zijn items waarmee je je paard kan poetsen. Deze items zijn in veel verschillende kleuren te krijgen.

Stalmaatjes

Stalmaatjes zijn vrolijke diertjes die je bij je paard kan zetten als maatje via het paardenprofiel. Stalmaatjes geven een kleine bonus aan het paard waarbij ze zijn geplaatst. Welke bonus dat is, hangt af van het type stalmaatje. Stalmaatjes zijn in veel verschillende kleuren en soorten te verkrijgen: van puppy's tot vleermuizen.

Tuig

Tuig zijn paardenspullen die je op je paard kan leggen via het paardenprofiel. Dit gaat om hoofdstellen, dekjes, zadels, beenbeschermers en borsttuigen. Tuig is in verschillende soorten te krijgen. Zo is er premium tuig, dit is exclusief tuig dat elke maand uitkomt en wat met pluscoins gekocht kan worden. Rasspecifiek tuig, wat speciaal gemaakt is voor een specifiek ras. Eventtuig dat wordt weggeven bij events op My Horsez en gewoon basistuig, wat te koop is in Appelveen.

Navigeer via het menu naar de subcategorie/ pagina die je wil bekijken.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.