Wiki » Beginnen met My Horsez

Wat leuk dat je begonnen bent met My Horsez. Net beginnen met My Horsez kan overweldigend zijn. Want wat moet je nu doen? Op deze wiki pagina geven we je wat tips en tricks om een vliegende start te maken op My Horsez.

Begin met de rondleiding

Als je je net hebt aangemeld, kan je de rondleiding volgen. In deze rondleiding ga je door de basisfuncties van het spel. We raden je aan om deze af te maken, je krijgt namelijk je eerste paard en je krijgt een leuke coinsbonus als je deze afrondt! Je rondleiding staat als een balk bovenaan je pagina, door deze balk aan te klikken open je de rondleiding. Loop je vast? Schroom niet om hulp te vragen via het forum of de servicedesk.

(Optioneel) Schaf de starterskit aan!

Als nieuwe speler heb je de mogelijkheid om een starterkit te kopen om extra goed te beginnen met het spelen van My Horsez. Deze kan je vinden in op de homepage. De starterskit geeft je een vliegende start met My Horsez!

Tips en tricks

We hebben een aantal tips en tricks voor je op een rijtje gezet om te doen als je net begint. Deze kan je hier lezen.

Navigeer via het menu naar de subcategorie/ pagina die je wil bekijken.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.