Wiki » Equada

Equada is de fantasiewereld waar My Horsez zich afspeelt. En jij bent nu deel van Equada met je eigen gebouwde ranch. Equada is een grote wereld met verschillende dorpjes, natuurgebieden en uiteraard paarden! Ook heeft Equada een hele eigen geschiedenis. Equada heeft zelfs bijzondere dieren (fauna) rondlopen in speciale plekken wordt gezegd.

Je kan Equada bezoeken doormiddel van de kaart. De kaart kan je vinden onder het bergen icoontje aan de linkerkant van je scherm.

Karakters

Equada heeft verschillende karakters die jou helpen in je spel en het ontdekken van Equada, met allemaal een eigen persoonlijkheid. Deze karakters kan je door het hele spel vinden! Sommige bevinden zich in dorpen, andere karakters kom je tegen in een stukje verhaallijn.

De Kudde

Daarnaast bevind 'De Kudde' zich ook in Equada. De kudde is een groep van 5 paarden die allemaal een eigen taak hebben in het spel. Waarschijnlijk heb je de kudde al ontmoet toen je je registreerde voor My Horsez. De kudde komt op verschillende plekken voor in het spel om je verder te helpen.

Verhaallijn - ontdek nieuwe plekken en maak de kaart af

Zoals je misschien hebt gezien is de kaart van Equada nog niet compleet: Je kunt nieuwe plekken vrijspelen doormiddel van de verhaallijnen volgen van My Horsez. In elke verhaallijn leer je nieuwe functies, karakters en plekken in het spel kennen. Hoe meer verhaallijnen je afrond, hoe uitgebreider het spel voor je wordt!

Je kunt meer informatie vinden over Equada door naar de sub categorieën te navigeren in de navigatie aan de linkerkant.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.