My Horsez - Wiki - Tips en tricks voor beginners

Wiki » Beginnen met My Horsez » Tips en tricks voor beginners

Tips en tricks voor beginners

Wanneer je nog niet heel lang My Horsez speelt, kan er veel op je af komen!
Op het forum kan je veel in contact komen met andere spelers. Ook staan op het forum meerdere tips over het spelen van dit spel.

Op deze pagina zullen we de beste tips en tricks met jullie delen. Voor het verdienen van coins kun je kijken op deze pagina (klik).

  • De allereerste tip, wees voorzichtig met je coins! Je kan je beginnerspaard direct verkopen, maar dit paard is vergeleken met de andere paarden in het spel, niet veel waard. Je zal hier dus niet veel coins op verdienen en je kan dit paard beter gebruiken om je levels mee te halen.
  • Lees goed wat er tijdens de rondleiding verteld wordt, dit is veel nuttige informatie wat je later tijdens het spelen weer nodig hebt.
  • Wanneer je een ras hebt gekozen om mee te fokken, zoek dan het kletsclubje daarvan op! Deze kan je vinden op het forum onder de categorie 'Sociaal' -> 'Kletsclubjes'. Hierin kun je in contact komen met meerdere fokkers, zij kunnen je veel uitleggen over het fokken en waar je precies op moet letten.
  • Wil je graag meer contact maken met andere spelers? Klets dan gezellig mee op het forum, bijvoorbeeld bij het onderdeel 'Spelletjes'.
  • Wanneer je een afspraak maakt met een andere speler, zorg dan dat deze voldoet aan de eisen welke omschreven staan op de moderatiepagina (klik). Mocht de andere speler de afspraak niet nakomen, kan je hulp krijgen van het bemiddelingsteam. Wanneer je afspraak niet aan deze eisen voldoet, kunnen zij helaas niets voor je betekenen.
  • Vanaf level 4 kun je een fokweide aanschaffen. Dit is zeker het investeren waard omdat je je fokweide eigenlijk altijd wel voor een leuke prijs kan uitlenen! Door de fokweide uit te lenen heb je de kosten meestal al snel weer terugverdiend. Hoe vaker je je fokweide uitleent, hoe meer coins je in bezit zal hebben waardoor je meer fokweides kan kopen.
  • Goedkope paarden bij de paardenmarkt zijn niet altijd goede paarden. Let goed op of het paard wel 100% gezond is en kijk naar de leeftijd van het paard. Zo weet je van te voren hoeveel plezier je van het paard kan hebben en of dit je geld waard is. Wat een paard waard is, kan je uitrekenen met een waardeschema. Ieder ras heeft een eigen kletsclubje. Hierin staat bijna altijd wel een waardeschema.
  • Wanneer je een paard aan het trainen bent en er een vinkje achter het aantal sterren verschijnt dan heeft het paard genoeg trainingen gereden om door middel van een wedstrijd naar de volgende ster te gaan.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.