My Horsez - Wiki - Topic openen

Wiki » Forum & mail » Topic openen

Topic openen

Het forum kun je vinden door aan de linkerkant in het menu de 2 tekstballonnetjes aan te klikken. Het forum kent allerlei verschillende onderwerpen. Zo heb je My Horsez, Paarden, Handelen, Vermaak, Sociaal. Uitleg over de kopjes kan je vinden onder Forumindeling.

Om een topic aan te maken op Paarden > Paardenpraat, druk je op het knopje "Nieuw topic" die je rechtsboven vind. Je verzint voor jezelf een titel (niet meer dan 8 woorden lang) en typt een stukje wat je wilt delen met andere leden op MH. Het toevoegen van afbeeldingen kun je hier vinden. Om het topic echt op het forum te plaatsen, moet je onderaan in het midden, klikken op het “verstuur” knopje.

Voor sommige forumdelen geldt een iets anders stappenplan. Zo is het bijvoorbeeld zo dat als je je paard wilt verkopen via Handelen je eerst moet kijken of je paard een hengst, merrie of veulen is. Er zijn specifieke delen voor namelijk. Als je op deze delen een nieuw topic opent wordt dan ook het desbetreffende paard dat jij kiest gekoppeld aan dit topic.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.