My Horsez - Wiki - Vrienden

Wiki » Account » Vrienden

Vrienden

Op My Horsez kun je aangeven dat je het goed kan vinden met andere spelers door ze toe te voegen als vriend. De spelers die je toevoegt als vriend, komen ook als vriend op je profiel te staan. In een vriendenlijst kun je aan de naam zien hoe deze vriendschap is:

  • Dikgedrukte naam -> Speler A heeft speler B als vriend en speler B heeft speler A als vriend.
  • Dungedrukte naam -> Speler A heeft speler B als vriend en speler B heeft speler A niet als vriend. Andere spelers zien dit niet direct, behalve als ze ook bij de vrienden van jouw vriend gaan kijken.

Vrienden toevoegen

Vrienden toevoegen of verwijderen kan je doen via je gebruikerspaneel. Je kan op deze pagina ook aanvinken of je berichten in je inbox wilt ontvangen wanneer je door een andere speler bent toegevoegd als vriend of niet.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.