My Horsez - Wiki - Profiel

Wiki » Account » Profiel

Profiel

Op een profiel kan je meer informatie vinden over een speler. Een spelersprofiel is opgedeeld in 5 tabbladen:

 • Paspoort -> Dit bevat details over de speler, resultaten van zijn/haar spel en een deel waarop je zelf tekst kunt plaatsen: de profieltekst.
 • Activiteit -> Hier kan je zien wat de activiteiten van deze speler zijn.
 • Paarden -> Hier kun je de paarden zien die de speler op dat moment in het bezit heeft. Als de speler paarden van iemand anders leent, staan deze hier niet tussen.
 • Forum activiteit -> Hier kan je zien in welke topics de speler het laatst heeft gereageerd en welke topics de speler zelf op het forum heeft staan. Zo kun je makkelijk een topic van iemand anders terugvinden.
 • Gastenboek en vrienden -> Hier kan je de vrienden bekijken die de speler heeft, het gastenboek lezen en zelf een berichtje in het gastenboek achterlaten (maximaal 150 tekens, afbeeldingen of UBB Codes kunnen niet, emoticons wel). Je kunt ook in je eigen gastenboek reageren. Wil je een berichtje verwijderd hebben uit je gastenboek, kun je hiervoor een ticket aanmaken via de ServiceDesk. Echter moet er wel een goede reden zijn waarom het bericht verwijderd moet worden. Als je een belangrijk bericht voor de speler hebt, kun je beter een Persoonlijk Bericht sturen. Niet iedereen kijkt dagelijks in zijn/haar Gastenboek.

Paspoort

Je paspoort is het eerste tabblad en bevat details over de speler, resultaten van zijn/haar spel en een deel waarop je zelf tekst kunt plaatsen: de profieltekst.
Wat je op je profieltekst zet, is in principe geheel jouw keuze, maar je moet je wel houden aan de regels die hiervoor gelden. Zo is het niet toegestaan om andere spelers openlijk zwart te maken, een zwartlijst of negeerlijst neer te zetten of reclame te maken voor andere paardenspellen.
Je kan je tekst op verschillende manieren uniek maken. Zo heb je bijvoorbeeld de volgende opties:

 • Tekst dikgedrukt
 • Tekst schuingedrukt
 • Tekst onderstreept
 • Verschillende lettertypes gebruiken
 • Verschillende kleuren
 • Centreren, links of rechts uitlijnen
Hoe je deze vormen kan toevoegen, kun je op deze pagina vinden.

Afbeeldingen op je profiel

Op je profiel heb je de mogelijkheid om afbeeldingen te plaatsen. Wij raden de bronnenregels van het forum aan. Er is geen limiet voor hoeveel afbeeldingen je op je profiel mag plaatsen. Je mag uiteraard geen afbeeldingen plaatsen die kindonvriendelijk, aanstootgevend of op een andere manier niet geschikt/tegen de regels van My Horsez zijn.

Hoe je een afbeelding moet plaatsen, kun je op deze pagina vinden.

Profielpagina’s

Met pluscoins kan je via deze pagina extra profielpagina's kopen. Zo krijg je verschillende tabbladen op je profiel waardoor je alles netjes kan ordenen/verdelen.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.