My Horsez - Wiki - Gegevens aanpassen

Wiki » Account » Gegevens aanpassen

Gegevens veranderen

Wanneer je je eigen gegevens in het spel wil aanpassen, kan je naar je gebruikerspaneel gaan. Niet alle zaken kan je zelf aanpassen, in sommige gevallen zal je een ticket moeten aanmaken in de ServiceDesk zodat een moderator het handmatig kan aanpassen.

Wachtwoord aanpassen

Het is belangrijk dat je een goed wachtwoord kiest, zodat anderen niet zomaar op jouw account kunnen komen. Houd er na het aanpassen van je wachtwoord rekening mee dat je geen bevestiging van je nieuwe wachtwoord krijgt! Het veranderen van je wachtwoord is gratis en kost je dus geen coins of pluscoins. Het veranderen van je wachtwoord kan op deze pagina.

Enkele tips voor een sterk wachtwoord:

  • Verander je wachtwoord vaak, probeer in ieder geval iedere maand een ander wachtwoord te hebben.
  • Geef je wachtwoord niet aan anderen, ook niet aan vrienden.
  • Zet je wachtwoord niet online, bijvoorbeeld in het forum of op je profiel, dan kan iedereen het lezen en zo op je account komen om er misbruik van te maken.
  • Gebruik op iedere site een ander wachtwoord, als iemand maar één wachtwoord van je weet, kan hij niet op alle sites komen waar je actief bent en zo minder schade aanrichten.
  • Gebruik geen namen, data of andere gegevens uit je omgeving. Je moet als wachtwoord dus niet je geboortedatum nemen, de naam van je kat of je favoriete band gebruiken.
  • Kies een lang wachtwoord, hierdoor is het moeilijker om het te kraken.
  • Gebruik geen toetsenbord codes van letters die dicht naast elkaar liggen. 123 is bijvoorbeeld heel makkelijk te kraken voor hackers.
  • Gebruik in je wachtwoord zowel letters als cijfers en als het kan ook speciale tekens zoals het streepje of een dollarteken.

Gebruikersnaam veranderen

De enige manier waarop je je gebruikersnaam kan aanpassen is met pluscoins. Dit kan op deze pagina. Vul de naam in die je graag wil en bevestig dat het goed is. Het veranderen van je gebruikersnaam kost 500 pluscoins.

Het is niet mogelijk om een gebruikersnaam te kiezen die al in gebruik is. Spaties zijn niet toegestaan, maar een gewoon streepje (-) en een underscore (_) kun je wel gebruiken in je gebruikersnaam.

Avatar instellen

Een avatar is een kleine afbeelding van 75x75px en maximaal 50kB groot die je op My Horsez kunt uploaden. Deze avatar komt bij al jouw berichten op het forum en op jouw gebruikersprofiel te staan. Dit kan op deze pagina.

Let op: als je net een nieuwe avatar hebt geupload kan het zo zijn dat je je vorige avatar nog ziet. Dit komt doordat je vorige avatar nog in de cache van je computer staat. Dit is geen fout van My Horsez. Je kunt het beste proberen de avatar met F5 te herladen (vernieuwen) of je kunt de cache legen.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.