My Horsez - Wiki - De kudde

Wiki » Equada » De kudde

De Kudde

De verhaallijn van het spel My Horsez ontvouwt zich rondom de kudde die rondzwerft over Equada. De Kudde bestaat uit 5 paarden. Ieder paard heeft zijn eigen taak en eigen verhaal. De Kudde kan je tegenkomen bij bepaalde acties in het spel, zoals de rondleiding, events of een verhaallijn.


Celeritas

Celeritas is een zweetvos bonte Shetlander. Celeritas heeft tot 20 jarige leeftijd in een mijn gewerkt. Dit was zwaar werken. Hij is toen uit de mijn gehaald door goedwillende inwoners en is sindsdien bij de Kudde van My Horsez aangesloten. Celeritas is een slimme, snelle en grappige pony. Hij haalt graag streken uit maar zal nooit gemeen zijn.

Hij staat symbool voor de snelheid.


Celeritas komt voor in
  • De rondleiding
  • Verhaallijn deel 1: De weg naar Rijkerke

TilanaTilana is een zweetvos Haflinger merrie. Tilana is een rustige, zorgzame merrie die enorm goed met andere paarden kan.

Zij staat symbool voor de vruchtbaarheid en zorgt voor de paarden in de Vallei.


Tilana komt voor in
  • De rondleiding

VenillaVenilla is een appelschimmelkleurige Arabisch Volbloed merrie. Venilla is een ontzettend vriendelijke merrie en probeert iedereen in Equada te helpen.

Venilla staat symbool voor de liefde.


Venilla komt voor in
  • De rondleiding
  • Verhaallijn deel 2: De weg naar Buffaloo

Sapientas

Sapientas is een bruine KWPN. Hij is geboren in Rusland en heeft daar een lange tijd als oorlogspaard gediend maar heeft weten te ontsnappen. Sindsdien heeft hij zich als leider bij de Kudde van Equada aangesloten.

Sapientas staat symbool voor de wijsheid.Sapientas komt voor in
  • De rondleiding

MiscusMiscus is een Friese hengst afkomstig uit de stallen van Napoleon. Miscus zorgt ervoor dat de regels in Equada gehandhaafd worden. Miscus kan streng overkomen, maar is ook enorm meedenkend en begripvol. Hij is streng maar rechtvaardig.

Miscus staat symbool voor gerechtigheid.Miscus komt voor in
  • De rondleiding


Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.