My Horsez - Wiki - Karakters

Wiki » Equada » Karakters

karakters

In Equada lopen verschillende bekende Equadanen rond. Deze mensen kunnen je helpen bij delen van de verhaallijn of heten je welkom bij 1 van de locaties in Equada.

Joe

Joe is een cowboy die te vinden is in de Saloon van Buffaloo. Joe is een vriendelijke man die graag bezoekers helpt. Joe heeft een goede band met kuddelid Venilla. Samen voorzien zij de leden van informatie omtrent western en het beleren hiervan.

Joe komt voor in:

  • Verhaallijn deel 2: De weg naar Buffaloo
  • Joe kondigt de westernwedstrijden aan

Jerry de postbode

Jerry is de postbode van Equada, je kunt hem vinden in de postwinkel in Appelveen. Hij zorgt dat alle post goed terecht komt bij de bewoners van Equada. Naast zijn werk als postbode heeft hij als hobby fotograferen.

Dit is echter niet het enige dat Jerry doet, in het postwinkeltje zit ook een cadeau-afdeling! Hier kan je spaarzegels verzamelen of werkpunten/pluscoins inwisselen voor spaarzegels. Die spaarzegels kun je inleveren voor leuke items zoals een leuk duiven stalmaatje, postdekje of een van de bonus items (Quizzey elixer/Hoed der wijsheid/Gouden Hark). Neem jij ook even een kijkje bij de cadeau-afdeling?


Meneer Nagel

Meneer Nagel is de hoefsmid in Appelveen, hij bekapt al paarden sinds hij 32 jaar oud is en hij doet dat elke dag nog steeds met liefde! Als je paard bekapt moet worden kan je naar de hoefsmid, meneer Nagel gaan.

Meneer Nagel is een rustige, vriendelijke man die graag met je meedenkt over de hoeven van je paard.


Lydia

Lydia is de verkoopster in de ruiterwinkel DreamHorse in Appelveen, ze werkt hier met liefde al een paar jaar. Lydia heeft heel veel plezier in het helpen van de bezoekers om het juiste tuig- of poetssetje te vinden dat past bij jouw paard. Voor de poetsspullen, het basis tuig en het premium tuig kan je dus bij Lydia terecht.

Kees

Kees in een medewerker van de Bank in Appelveen, hij werkt hier al sinds het begin dat de bank in Appelveen geplaatst is. Met plezier helpt hij met het storten en opnemen of versturen van geld, geld is zijn hobby kan je wel zeggen. Ook beschermt hij het geld zeer goed tegen vervelende dieven en los rennende paarden in Equada! Voor al je bankzaken kan je naar Kees toe gaan, hij regelt het wel.

Meneer Veenstra

Meneer Veenstra is de eigenaar van voerhandel Veenstra, hij heeft deze prachtige voerhandel een aantal jaren terug opgezet in Appelveen met veel succes! Het voer dat hij verkoopt is het basisvoer voor je paard als het op stal staat, de paarden vinden het doorgaans heerlijk! Voor basisvoer kan je dus naar meneer Veenstra gaan in zijn voerhandel in Appelveen.

Julia

Julia is de assistente van de Dierenkliniek in Appelveen, ze werkt hier al jaren met veel plezier om alle paarden in Equada gezond te houden. Ze staat iedereen te hulp met een glimlach. Of je nou komt voor het inenten van je paard of een echo van je drachtige merrie, bij Julia kun je een afspraak maken. Ze helpt je graag bij de gezondheid van je paarden.

Janyna

Janyna is al een lange tijd kapper, niet voor mensen, maar voor de paarden. Je kunt haar vinden in haar paardenkapsalon in Rijkerke. Met alle liefde knipt ze de manen van je paard of zet ze zelfs extensions! Ze heeft al veel paarden voorbij zien komen, van Andalusiër tot American Miniature Horse, ze kan bij elk ras de manen knippen of extensions zetten.

Noura

Noura heeft een passie voor de Arabische Volbloeden en heeft daarom besloten haar leven toe te wijden aan het met de hand maken van Arabisch tuig, dit doet ze al een tijdje met veel plezier en hoop het nog jaren te kunnen doen. Je kan Noura vinden in Berberra als je door de woestijn bent gegaan.

De waarzegster

Bij deze mysterieuze dame in Berberra kan je een voorspelling laten doen om alvast te zien hoe je veulentje er uit komt te zien. Veel weten we niet over deze mevrouw, maar haar waarzeggingen zijn altijd juist! Hoe zou ze dit toch doen? Ben jij ook benieuwd naar hoe je veulen er uit komt te zien? Misschien kan de waarzegster jou ook wel helpen!

Mira

Mira leeft het nomadenleven samen met haar familie. Regelmatig gaat ze ook alleen op pad met haar Dromedaris. Hierdoor kent ze inmiddels de Siccusta woestijn op haar duimpje. Mira bezoekt af en toe Buffaloo om grondstoffen te vinden voor haar reizen door de woestijn. Mira is een beetje verlegen, maar als je de tijd neemt is ze ontzettend behulpzaam en vertelt ze graag haar geheimen over de Siccusta woestijn.

Mira komt voor in:

  • Verhaallijn deel 5: Een kortere weg

Mysterieus vrouwtje

Je zal haar zeker tegen zijn gekomen bij een willekeurige gebeurtenis: het mysterieuze oude vrouwtje. Eigenlijk weten we niet zo veel over haar, behalve dat er vaak aparte dingen gebeuren als ze op bezoek komt.

Het mysterieuze vrouwtje komt voor in:

  • Willekeurige gebeurtenissen
  • 1 april event 2023

Kristy

Kristy is een internationale eventingruiter! Ze weet enorm veel van eventing en probeert je altijd te inspireren om je dromen achterna te gaan.

Kristy komt voor in:

  • Op de eventing pagina helpt ze je met eventing uitleggen en strategie bepalen!

Kristy haar opa

Kristy's opa fokt al bijna zijn hele leven talentvolle paarden die succescol in de eventingsport lopen. Vaak brengt Kristy deze paarden uit op wedstrijd in de eventingsport. Kristy's opa support zijn kleindochter Kristy graag en vindt het leuk om zijn kennis omtrent het fokken over te brengen.

Kristy's opa komt voor in:

  • Op de eventing pagina helpt opa je met het uitleggen van eventingtalent fokken!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.