My Horsez - Wiki - Inventaris

Wiki » Account » Inventaris

Inventaris

Je komt bij je inventaris via deze pagina. In je inventaris kan je zien welke items je allemaal in je bezit hebt. Niet alles hiervan is verkoopbaar of bruikbaar. Door op een item te klikken kan je meer details zien waarin staat wat je er wel/niet mee kan doen, hoe lang het item nog mee gaat of hoe je aan het item bent gekomen. Ook kan je in je inventaris items weggooien, dit doe je door op het item te klikken en op ‘Weggooien’ te klikken. Wanneer je dit doet, kan je het item niet meer terug krijgen.

Wanneer je een item aan een paard koppelt, verdwijnt deze uit je inventaris omdat het item dan in gebruik is. Je kan een item terug in je inventaris krijgen door naar het profiel van het paard te gaan of bij het kopje ‘Tuig’ te kijken.

Wanneer je een stalmaatje te koop zet in het dierenasiel, verdwijnt deze direct uit jouw inventaris omdat het stalmaatje dan in het dierenasiel is.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.