My Horsez - Wiki - Fauna

Wiki » Equada » Fauna

Fauna

Naast de welbekende paarden, heeft Equada ook een aantal andere dieren/wezens die in mythes besproken worden, van alle wezens is niet altijd bewezen of ze ook daadwerkelijk in Equada rondlopen.

Waterpaarden

In Equada wordt wel eens gesproken over waterpaarden. Dit zijn mythische paarden die waarschijnlijk ooit hebben rondgelopen op Equada. Er zijn dorpsbewoners die beweren dat ze af en toe waterpaarden in de zee spotten. Heb jij ze wel eens gezien? We gaan er van uit dat de waterpaarden zijn uitgestorven, maar misschien loopt er toch nog wel eentje rond..

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.