My Horsez - Wiki - Tijdsverloop

Wiki » Equada » Tijdsverloop

Tijdsverloop Algemeen

Één inlogdag staat op My Horsez gelijk aan één maand. Iedere dag dat je inlogt, worden je paarden dan ook één maand ouder. Log je een dag niet in, dan worden je paarden ook geen maand ouder. Paarden verouderen tussen 03:00 - 04:00 uur Nederlandse tijd.

12 inlogdagen staan gelijk aan één jaar op My Horsez. Als je een dag niet kan inloggen, gebeurt er ook niets met je paarden. Om deze reden is er ook geen vakantiestand meer op My Horsez; je paarden zullen immers niet ziek worden of dood gaan als je niet inlogt.

Als je niet inlogt, neemt de honger en dorst van je paard ook niet af en verlopen de inentingen ook niet. Je paarden kunnen dan dus ook niet ziek, uitgedroogd of ondervoed raken. Daarnaast zal de dracht van je merries zowel in eigen fokweide als merries die uitgeleend zijn (als jij de maxer van het veulen bent) ook niet verder gaan als je niet inlogt en zullen veulens ook niet opgroeien.

Let op: dit geldt alleen voor de paarden die niet uitgeleend zijn.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.