My Horsez - Wiki - Coins

Wiki » Coins verdienen » Coins

Coins

Coins zijn de virtuele munteenheid op My Horsez. Met coins is het bijvoorbeeld mogelijk om paarden, voer, tuig en poetskisten te kopen. Coins zijn op diverse manieren in het spel te verdienen. Rechtsboven in je scherm kan je zien hoeveel coins je los hebt, hoeveel coins er op de bank staan en hoeveel pluscoins je hebt. Door hierop te klikken kom je bij de bank, hier kan je coins overmaken naar een andere speler of contant geld omzetten naar de bank. Door op je pluscoins te klikken kom je op de pagina waar je pluscoins kan uitgeven, kopen of ruilen.

Wat zijn coins

Coins is de valuta (munteenheid) waar op My Horsez mee betaald kan worden. Als beginnende speler ontvang je 10.000 coins bij het afronden van de rondleiding. In de eerste week dat je lid bent, ontvang je 500 coins per dag.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.