My Horsez - Wiki - Hoe coins verdienen?

Wiki » Coins verdienen » Hoe coins verdienen?

Overzicht van alle manieren om coins te verdienen


Op My horsez zijn er verschillende manieren van coins verdienen. Op deze pagina leggen we de verschillende manieren uit.

Quizzeys beantwoorden


Quizzeys

Quizzeys zijn vragen over paarden en My Horsez, die op de hoofdpagina zichtbaar zijn. Met elke goed beantwoorde quizzey verdien je 50 coins. Je kunt elke 3 minuten een quizzey doen. Elke goed beantwoorde quizzey levert 50 coins op. Hoeveel quizzeys je in totaal en goed beantwoord hebt is op het gebruikersprofiel van een gebruiker te vinden. Sommige vragen zijn makkelijk, andere vragen zul je wellicht vaker moeten beantwoorden voor je het goede antwoord weet.

Quizzeys beantwoorden

Om het beantwoorden van quizzeys te vergemakkelijken zijn er een aantal vaste regels wat betreft de antwoorden voor open vragen.
 • Getallen worden nooit uitgeschreven (8 in plaats van acht)
 • Altijd het kortst mogelijke antwoord (Quarter in plaats van Quarter Horse)
 • Het antwoord is bij open vragen nooit juist/onjuist, altijd ja/nee

Het vinden van de antwoorden

Het is niet toegestaan om andere spelers of teamleden te vragen om de antwoorden. Het is dus de bedoeling dat je zelf op zoek gaat naar de antwoorden. Hieronder staan een aantal tips om het zoeken makkelijker te maken:
 • Zoek je antwoorden op betrouwbare/bekende sites zoals Bokt en Wikipedia.
 • Haal de kernwoorden uit een (lange) quizzey in plaats van deze helemaal over te nemen.
 • Vergelijk sites als je meerdere mogelijke antwoorden tegenkomt, en ga voor het meest voorkomende antwoord.
 • Voor vragen over My Horsez kun je het best op zoek gaan op de Wiki.

Dorpbewoners helpen

Op deze pagina in het dorp kun je klusjes voor dorpsbewoners doen. Per keer verdien je een geldbedrag. Hoe hoog dit bedrag is, is afhankelijk van welk klusje je doet, en een beetje geluk. De uitbetaling varieert van 25 coins als laagste betaling voor straatvegen, tot 250 als hoogste uitbetaling voor helpen bij de dierenarts. Je kunt de dorpsbewoners elke 3 minuten helpen.

Dagelijkse doelen

Bij het Uitzendbureau kun je coins verdienen door het dagelijkse doel te behalen. Voor de makkelijke opdracht krijg je 500 coins, voor een gemiddelde opdracht 1.200 coins en voor de moeilijke opdracht 2.000 coins.

Willekeurige gebeurtenissen

Een willekeurige gebeurtenis verschijnt zomaar in je scherm, hier heb je zelf geen invloed op. Bij sommige willekeurige gebeurtenissen kun je geld krijgen. Dit kan variëren van een paar coins tot 10.000 coins! Maar pas op, er zijn ook willekeurige gebeurtenissen waarbij je geld verliest. Het is daarom verstandig om al je coins op de bank te zetten. Als je je coins op de bank hebt, kun je ze namelijk niet kwijt raken door willekeurige gebeurtenissen.

Uitmesten

Het is ook mogelijk om de stallen van andere spelers uit te mesten. Om een stal te zoeken waar je kunt uitmesten ga je naar deze pagina. Hier zie je de verschillende stallen die je kan uitmesten. De betaling is geheel afhankelijk van wat de speler er voor wil geven.

Levels halen

Bij het behalen van elk level krijg je een geld bedrag. Dit loopt op vanaf 500 coins. Hoe hoger het level, des te groter de beloning. Op de homepagina kun je zien bij welk level je bent en welke je doelen moet halen om bij het volgende level te komen.

Wedstrijden rijden

Als je met je paard een wedstrijd rijdt, krijg je een prijs als je in de top 3 eindigt. De hoogte van de prijzen wordt bepaald door het niveau van de wedstrijd en welke plaats in de top 3 je behaald.

Paarden verkopen

Op de Paardenmarkt kun je paarden verkopen. Hoe beter je paard, hoe meer je voor je paard kunt vragen. Zet je hem voor een te hoge prijs op de markt wil niemand hem kopen, maar zet je hem er voor een te lage prijs op dan kun je veel geld mislopen. Door slim te fokken kun je paarden fokken die meer waard zijn.

Les geven

Je kunt ook les geven aan andere spelers met paarden die minder sterren hebben dan jij. Je krijgt 10 coins per les. Het les geven aan andere spelers kan via de knop 'Les geven'. Als je jezelf traint, dan worden je gebruikerssterren hoger. Hierdoor kan je dan ook aan meer mensen les geven.

Gebouwen verhuren

Dit is alleen mogelijk voor ponyclubs en maneges. Ponyclubs verdienen 5 coins als iemand in hun binnen- of buitenbak traint. Maneges verdienen 5 coins als iemand les neemt. Je kan je ranchtype aanpassen in je ranchhuis.

My Horsez events

Soms organiseert My Horsez een evenement waarbij coins of spullen gewonnen kunnen worden. Deze evenementen zijn zeldzaam en afhankelijk van thema of seizoen. De prijzen van de spullen verschillen sterk per keer.

Buiten het spel om

Naast de manieren die in het spel zelf zitten, is het voor spelers zelf ook mogelijk om diensten aan te bieden aan andere spelers in ruil voor (plus)coins. Deze manieren zijn op eigen risico. Maak daarom vooraf goede afspraken en bewaar het bewijs. De meeste van deze diensten worden op het forumdeel handelen aangeboden.
Een aantal voorbeelden zijn:
 • Paarden van andere leden trainen.
 • Het aanbieden van een dekhengst, fokmerrie of fokweide.
 • Zelfgemaakte afbeeldingen verkopen.
 • Meedoen aan door leden georganiseerde wedstrijden of loterijen.

Paarden vrijlaten in de vallei

Je kan je paard vrijlaten in de vallei, hiervoor krijg je minimaal 1.000 coins.

Verzorgpaarden poetsen

Met het kerstevent in 2015 is de 'Verzorgpaarden update' erbij gekomen. Spelers die weinig tijd of zin hebben om hun paard(en) te poetsen, kunnen bij de verzorging instellen om hun paard door anderen te laten poetsen voor een bedrag van minimaal 10 coins.

Pluscoins

De snelste manier om coins te verdienen is door pluscoins te kopen. Pluscoins kosten Euro's. Je kunt pluscoins kopen door op het pijltje naast je gebruikersnaam te klikken en naar de pagina Pluscoins te gaan. Vanuit daar kun je ervoor kiezen om pluscoins te kopen, ruilen of uit te geven.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.