My Horsez - Wiki - Clydesdale

Wiki » Paarden » Rassen » Clydesdale

Clydesdale
De Clydesdale is een ras dat voor 400 pluscoins te koop is. Het ras is beschikbaar gekomen op 16 februari 2024.

Algemene rasinformatie

De Clydesdale is ontstaan in de omgeving van de Clyde rivier in Schotland in de 18e eeuw. Het paard kreeg enorme populariteit omdat het een paard was dat zeer geschikt was voor het landbouwwerk door zijn kracht en vriendelijke karakter.

De Clydesdale is een groot paardenras met een schofthoogte tussen de 1.63 en 1.90cm. Ze komen voornamelijk voor in de kleur bruin, maar ook kleuren als zwart en vos komen voor. Clydesdales staan vooral bekend om hun grote witte sokken en bijna altijd aanwezige bles.

De Clydesdale is een rustig paardenras met een vriendelijk en werklustig temperament.

Rasinformatie My Horsez

 • Gehoorzaamheid: 10 punten
 • Behendigheid: 30 punten
 • Uithoudingsvermogen: 15 punten
 • Snelheid: 10 punten
 • Kracht: 35 punten

Klik hier om naar de rasstatistieken te gaan.

Beschikbare genen

Dit zijn de beschikbare genen bij de Clydesdale.

 • Basis (zwart/vos)
 • Agouti
 • Liver
 • Flaxen
 • Kit: sabino
 • Birdcatcher spots & Bend Or Spots

Beschikbare kleuren

Hieronder staan de kleuren die in het spel zijn verschenen. Kleuren die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien.ZwartLichtbruin


Donkerbruin


Seal Brown
Beschikbare witpatronen

Hieronder staan de patronen die in het spel zijn verschenen. Patronen die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Patronen worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras, maar kunnen op iedere kleur voorkomen.Sabino 1

Sabino 2


Bend Or spots

Birdcatcher spotsManenlengtes

Hieronder staan de manenlengtes die in het spel zijn verschenen. Lengtes die nog niet zijn voorgekomen zijn niet te zien. Manenlengtes worden hier afgebeeld op de meest voorkomende kleur van het ras.


Normaal


Extreem lang

Designer

Dit ras is ontworpen door Vulpes.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.