My Horsez - Wiki - Forumindeling

Wiki » Forum & mail » Forumindeling

Forumindeling

Het forum van My Horsez is opgedeeld in verschillende onderwerpen, zodat het forum overzichtelijk blijft. Deze verschillende onderwerpen worden de forumdelen genoemd.

Er zijn op My Horsez momenteel 5 forumdelen. Ieder forumdeel is weer opgedeeld in meer onderwerpen, deze kun je zien onder de naam van het forumdeel. Het is belangrijk dat je je topic op het goede forumdeel en bij het juiste onderwerp plaatst zodat andere spelers het makkelijk kunnen vinden en het forum netjes en overzichtelijk blijft. In alle onderwerpen per forumdeel, staat een sticky topic (herkenbaar aan het oranje blokje, staat bovenaan de lijst). In het sticky topic staan de specifieke regels voor dat onderdeel.

  • My Horsez: hier kun je terecht voor alles met betrekking tot het spel
  • Paarden: hier kun je terecht voor alles wat met het echte paardenleven te maken heeft
  • Handelen: hier kun je terecht om paarden, items en creaties te verhandelen
  • Vermaak: dit is bedoeld om jezelf met iets anders te vermaken dan je op de overige forumdelen vindt.
  • Sociaal: hier kun je terecht voor alles met betrekking tot het dagelijks leven, alles wat dus niet te maken heeft met My Horsez.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.