My Horsez - Wiki - Magiedrankjes

Wiki » Items » Magiedrankjes

Magiedrankjes

Magiedrankjes zijn speciale drankjes die je aan je paard kan voeren, waardoor hun uiterlijk veranderd. Magiedrankjes zijn verkrijgbaar in premium collecties en events. .

De magiedrankjes zijn in je inventaris te vinden onder 'Materialen'. Hier kan je ze ook activeren. Het drankje is 1x te gebruiken en je paard houdt zijn nieuwe uiterlijk tot hij overlijdt. Echter kan je wel het magie effect aan en uitzetten op het paardenprofiel.Let op: Drankjes kan je niet aan andere spelers geven.

All about kristy drankjes


Deze drankjes waren verkrijgbaar bij:
- Premium collectie: Follow your dreams september 2023
- Premium collectie: Follow your dreams - black and gold / april 2024

De volgende drankjes zijn in het spel:
  • All about Kristy drankje - Masara
  • All about Kristy drankje - Gambler
  • All about Kristy drankje - Galante
  • All about Kristy drankje - Korenbloem
  • All about Kristy drankje -Inspiration
All about kristy drankje - Masara


All about kristy drankje - Gambler
All about Kristy drankje - Galante
All about kristy drankje - KorenbloemAll about kristy drankje - Inspiration

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.