My Horsez - Wiki - Algemene forumregels

Wiki » Forum & mail » Algemene forumregels

Algemene forumregels

Op het forum gelden een aantal algemene regels naast de gewone regels van My Horsez. Het is belangrijk dat je je aan deze regels houdt, zodat je zelf niet in de problemen komt en ook andere spelers niet hindert tijdens hun spel. Het spreekt voor zich dat je je netjes en respectvol dient te gedragen richting de andere spelers.
Naast de algemene regels zijn er nog meer regels met betrekking tot het forum. Het is daarom verplicht om voor het posten op een forum de specifieke regels van dat forum goed door te nemen. Op elk forum staat bovenaan een vastgepind topic welke 'Forumregels' heet. Daarin kan je de specifieke regels van dat forum vinden en tevens ook een verwijzing naar de algemene (forum)regels.

Als je iets niet snapt of onduidelijk vindt, dan kun je daar altijd een ticket over indienen bij de Service Desk.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.