My Horsez - Wiki - BB Code

Wiki » Forum & mail » BB Code

BB code

Op veel plekken op My Horsez kun je gebruik maken van BB code, bijvoorbeeld op je profiel of op het forum. Hieronder vind je een overzicht van de codes.

Vetgedrukte tekst
[b]Tekst[/b]

Schuingedrukte tekst
[i]Tekst[/i]

Onderstreepte tekst
[u]Tekst[/u]

Doorgestreepte tekst
[s]Tekst[/s]

Tekst links
[left]Tekst[/left]

Tekst in het midden
[center]Tekst[/center]

Tekst rechts
[right]Tekst[/right]

Link
[url]Link hier[/url]

Link + eigen tekst
[url=Link hier]Tekst hier[/url]

Gekleurde tekst
[color=kleurhier]Tekst[/color] 
Op de plaats van 'kleur' kun je zowel de kleurcode als de naam van de kleur (in het Engels) neerzetten.

Tekstgrootte
[size=cijferhier]Tekst[/size]

Lettertype
[style=lettertype]Tekst[/style]
Op de plaats van 'lettertype' kun je de naam van het lettertype neerzetten, bijvoorbeeld Courier, Georgia of Tahoma

Afbeelding
[img]Link afbeelding hier[/img]


Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.