My Horsez - Wiki - Afbeeldingen plaatsen

Wiki » Forum & mail » Afbeeldingen plaatsen

Afbeelding plaatsen

Op My Horsez kun je op het forum en in privéberichten afbeeldingen plaatsen. Ook kun je afbeeldingen meesturen in je tickets naar de ServiceDesk.

Je mag uiteraard geen afbeeldingen plaatsen die kind onvriendelijk, aanstootgevend of op een andere manier niet geschikt/tegen de regels van My Horsez zijn.

Om een afbeelding te plaatsen heb je de URL (het webadres) van de afbeelding nodig. Je kan afbeeldingen vanuit je bestandsmap uploaden met een website zoals imgur. Als de afbeelding al op het internet staat, kun je via een rechtermuisklik op de afbeelding de URL kopiëren. Als je eenmaal de URL hebt gekopieerd, zal je door gebruik van BB Codes moeten zorgen dat de afbeelding zichtbaar is.

Je gebruikt de volgende code om een afbeelding te plaatsen: [*IMG] hier url van de afbeelding[*/IMG].

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.