My Horsez - Wiki - Links plaatsen

Wiki » Forum & mail » Links plaatsen

Links plaatsen

Soms is het handig om een link te plaatsen op het forum of op je profiel. Dit kan bijvoorbeeld een link naar een paard zijn, een andere pagina of een andere speler. Je kan links plaatsen naar pagina's op My Horsez, maar ook op pagina's buiten My Horsez. Om een link te plaatsen, heb je altijd de URL (het webadres van de pagina) uit je adresbalk nodig. Als je deze hebt gekopieerd, ben je klaar om een link te maken. Het ligt aan het soort link wat je wilt plaatsen welke BB Codes je gebruikt.

  • Gewone link -> Kopieer de URL in je adresbalk en voeg deze toe aan je tekst. De link is dan niet aanklikbaar.
  • Aanklikbare link -> Kopieer de URL in je adresbalk en verwerk deze in de volgende BB code: [*URL= hier url van de pagina]Tekst[*/URL] <- * weghalen
  • Aanklikbare afbeelding -> Kopieer de URL in je adresbalk en verwerk deze in de volgende BB code. Kopieer daarna de url van de afbeelding en verwerk deze in dezelfde BB code: [*URL= hier url van de pagina][*IMG]hier url van de afbeelding[*/IMG][*/URL] <- * weghalen

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.