My Horsez - Wiki - Quoten

Wiki » Forum & mail » Quoten

Quoten

Quoten is het kopiëren van (een deel van) een reactie van iemand anders om hier zelf op in te gaan. Als je het bericht van iemand anders quote, komt het bericht waarop je wil reageren boven jouw bericht te staan. Zo weet de speler op wie je reageert dat het voor hem/haar bedoelt is.

Om een bericht te quoten, klik je op de knop 'Quote' aan de rechterkant boven het bericht. Als je hierop klikt, komt het bericht wat je wil quoten in je tekstbalk te staan en kun je je jouw bericht eronder typen en vervolgens alles plaatsen. Zo staat de reactie waar jij op hebt gereageerd opgenomen in jouw eigen reactie.

Het is mogelijk om meerdere quotes in je bericht op te nemen. Hiervoor zul je zelf via BB Codes de berichten in quotes moeten zetten. Veel quotes in een bericht maken het bericht snel onduidelijk, zorg dus voor een duidelijke opbouw in je bericht en quote niet teveel andere spelers tegelijk in je bericht. Het is, wanneer je heel veel quotes wil gebruiken, beter om te verwijzen naar de reactie in plaats van de gehele reactie in jouw nieuwe reactie op te nemen.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.