My Horsez - Wiki - Handelsforum

Wiki » Forum & mail » Handelsforum

Handelsforum

Binnen het forum bestaat het forumdeel ‘Handelen’. Hier kan je bijvoorbeeld diensten of items aanbieden of juist opzoeken. Vanaf versie 5 is dit deel meer geautomatiseerd. Op dit vernieuwde handelsforum zijn ook meer automatische checks zoals het aantal woorden in een titel en een up-blokkade.

Paarden koppelen

Elk topic op Merrie/Hengst te koop, Veulen promotie en Dekhengst/Fokmerrie promotie gaat over 1 paard en elk topic wordt aan een paard gekoppeld. De basisinformatie over dit paard wordt automatisch in het topic getoond. Ook bevat deze beschrijving een link naar het paard, zodat je snel het paard kunt bekijken als je meer informatie wil zien. In het geval van een te koop staand paard, wordt automatisch de prijs/veilinginformatie e.d. getoond. Er is dus een actieve koppeling tussen het forum en de paardenmarkt. Je kunt verder in het topic zelf informatie plaatsen die jij handig vindt om te laten weten aan potentiële kopers.

Topics sluiten

Topics van paarden die bijvoorbeeld overleden zijn, van eigenaar veranderd zijn of niet meer te koop staan, worden automatisch (grotendeels ’s nachts) gesloten. Doordat dit proces nu veel meer geautomatiseerd is, blijft het forum netjes en hebben de moderators meer tijd voor hun andere moderatietaken.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.