My Horsez - Wiki - Mailbox

Wiki » Forum & mail » Mailbox

Mailbox

Via je mailbox kun je berichten naar andere gebruikers sturen en je ontvangen berichten lezen.

Je komt in je mailbox door op het envelopje te klikken. Voor het envelopje staat het aantal ongelezen berichten in je inbox genoemd. Bij een geopend envelopje heb je 0 nieuwe berichten, bij een gesloten envelopje heb je wel nieuwe berichten. Helemaal rechts staat de datum en de tijd waarop je het bericht hebt ontvangen.

Postvak In

In je postvak in kun je al je ontvangen berichten bekijken. Door te klikken op een onderwerp, kun je dat bericht lezen en erop reageren. In je Postvak in kun je ook berichten verwijderen.

In de inbox staat met icoontjes aangegeven wat je al met de mail hebt gedaan:
  • Je hebt de mail nog niet gelezen
  • Je hebt de mail geopend maar nog niet beantwoordt
  • Je hebt deze mail al gelezen en beantwoordt

Postvak uit

Via je postvak kan je berichten ontvangen en versturen. In je postvak uit zie je de berichten die je naar iemand hebt verstuurd, maar die nog niet door deze speler zijn gelezen. Zodra de ontvanger je bericht hebt gelezen, verdwijnt het bericht uit de lijst.

Je kunt de inhoud van de berichten teruglezen tot het geopend is door de ontvanger. Je ziet de titel van het bericht, de ontvanger en wanneer je het bericht hebt verstuurd.

Nieuw Bericht

Als je een bericht typt, dat kan een reactie zijn op een ontvangen bericht of een nieuw bericht aan een gebruiker, dan kun je in het invulvak je bericht typen. Je kunt BB-codes gebruiken in je berichten, je kan dus de kleur, de lettergrootte en het lettertype aanpassen. Ook kun je op een smiley klikken en die in je bericht invoegen. Als je bericht klaar is, druk je op "Verstuur". Je bericht is dan verzonden. Als je een nieuw bericht typt aan een gebruiker, zul je eerst de naam van de gebruiker moeten invullen. Ook moet je een onderwerp voor je bericht invullen. Je kunt door op een envelopje naast een gebruikersnaam te klikken gelijk een nieuw bericht sturen naar die gebruiker, je hoeft dan niet eerst de gebruikersnaam in te voeren.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.