My Horsez - Wiki - Bonus Items

Wiki » Items » Bonus Items

Bonus items

Binnen My Horsez zijn een aantal bonus items verkrijgbaar. Het gaat hier om items die je voordelen geven bij bepaalde acties binnen het spel zoals trainen, klusjes doen of quizzeys beantwoorden. Bonusitems zijn te verkrijgen via het postkantoor en kunnen worden weggeven bij events.

Bonusitems zijn in je inventaris te vinden onder 'Materialen'. Hier kan je ze ook activeren.

De volgende bonus items zijn in spel:

 • Gouden Hark
 • Quizzey Elixir
 • Hoed der Wijsheid
 • Gouden halster
 • Gouden grasmaaier
 • Anti-poeppoeder
 • Paardentaart


Let op: Bonusitems kan je niet aan andere spelers geven.

Gouden Hark

Door deze gouden hark in te zetten, zul je gedurende twee uur twee keer zoveel coins verdienen als normaal bij het doen van klusjes in Appelveen. De bonus gaat direct in en het item kan slechts één keer ingezet worden. Let op: meerdere gouden harken tegelijk inzetten of een hark inzetten tijdens een reeds lopende actie heeft hetzelfde effect als één hark.

Dit voorwerp gaat 1 gebruiksronde mee.


Gouden Hark

Quizzey Elixir

Door dit quizzey elixir in te zetten, zul je gedurende een uur twee keer zoveel coins verdienen als normaal bij het juist beantwoorden van quizzeys. De bonus gaat direct in en het item kan slechts één keer ingezet worden. Let op: meerdere quizzey elixirs tegelijk inzetten of een elixir inzetten tijdens een reeds lopende actie heeft hetzelfde effect als één elixir.

Dit voorwerp gaat 1 gebruiksronde mee.Quizzey Elixir

Hoed der Wijsheid

Door deze hoed der wijsheid in te zetten, zul je gedurende een uur twee keer zoveel train punten verdienen als normaal bij het doen van gebruikerstrainingen. De bonus gaat direct in en het item kan slechts één keer ingezet worden. Let op: meerdere hoeden der wijsheid tegelijk inzetten of een hoed inzetten tijdens een reeds lopende actie heeft hetzelfde effect als één hoed.

Dit voorwerp gaat 1 gebruiksronde mee.

Hoed der Wijsheid

Gouden halster

Dit glimmende halster zorgt er voor dat gedurende 24 uur het maxen van een veulen 2x zo snel gaat! De bonus gaat direct in bij het activeren en het item kan slechts één keer ingezet worden. Daarnaast werkt het alleen op veulens.

Dit voorwerp gaat 1 gebruiksronde mee.

Gouden halster

Gouden Grasmaaier

Door de gouden grasmaaier in te zetten zetten, zul je gedurende 24u twee keer zoveel coins verdienen als normaal bij het doen van klusjes in Appelveen. De bonus gaat direct in en het item kan slechts één keer ingezet worden. Let op: meerdere gouden grasmaaiers tegelijk inzetten heeft hetzelfde effect als één gouden grasmaaier.

Dit voorwerp gaat 1 gebruiksronde mee.


Gouden Grasmaaier

Anti poeppoeder

Bij het inzetten van het Anti poeppoeder, blijven je stallen 7 dagen lang blinkend schoon.

Dit voorwerp gaat 1 gebruiksronde mee.


Anti poeppoeder

Paardentaart

Bij het inzetten van een paardentaart, krijgt je paard:
 • gedurende 2 uur 2x zoveel dressuur en springpunten bij het trainen
 • 100% honger
 • 100% geluk

Een paardentaart kan door leden gemaakt worden bij events met de volgende ingrediënten:
 • Muesli
 • Wortel
 • Banaan
 • Appel

Dit voorwerp gaat 1 gebruiksronde mee.


Paardentaart

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.