My Horsez - Wiki - Premium

Wiki » Premium en pluscoins » Premium

Premium

Als je nog meer uit je My Horsez ervaring wil halen, dan is er de mogelijkheid om een premium membership te nemen! Als premium member krijg je speciale kortingen, extra functies voor meer gemak en zelfs pluscoins!

Informatie over het afsluiten van My Horsez Premium


 • My Horsez Premium kost €12,99, de eerste maand is dit €6,99.
 • My Horsez Premium is maandelijks opzegbaar, er moet dan ook per maand betaald worden.
 • Bij het nemen van de eerste maand My Horsez Premium krijg je korting. Wanneer je later opnieuw My Horsez Premium neemt krijg je deze korting voor de eerste maand niet opnieuw.
 • My Horsez Premium is gebonden aan het account van de speler.

De voordelen van My Horsez Premium


 • Weidetegoed - Je krijgt elke 2 weken 1x weidetegoed, ter waarde van 200 pluscoins per keer, om te gebruiken voor een huurweide! In een huurweide kun je mooie veulens fokken met jouw eigen paarden, zonder dat je daarvoor de weides op jouw eigen ranch hoeft te gebruiken.
 • Stallenblokken (4x) - Deze 4 stallenblokken geven jou de mogelijkheid om jouw paarden in te delen in groepjes! Handig om onderscheid te maken tussen verschillende types paarden, je kunt de stallenblokken zelf een naam geven, de namen van de stallenblokken zijn onbeperkt te wijzigen, je kunt eenvoudig zelf paarden toevoegen of verwijderen en je kunt een onbeperkt aantal paarden toevoegen aan elk stallenblok. Let op: je krijgt geen extra stallen.
 • Snelle verzorging - Per stallenblok heb je een knop om in één keer alle paarden die in dat stallenblok staan te poetsen.
 • Meer dekhengsten - Als je premium lid bent en een hengstenhouderij hebt, kun je 15 dekhengsten instellen in plaats van de standaard 5.
 • Easy admin - Onze easy admin geeft jou de mogelijkheid om meer uit je spel te halen. Zoals: meerdere paarden in 1x kunnen bekappen, meerdere paarden in 1x kunnen inenten, uitgebreider inkomsten/uitgaven overzicht en gemakkelijker trainen doordat je in de trainpaardenlijst kunt zien in welk stallenblok elk paard staat.
 • Timer bar - Altijd, vanaf elke pagina op een handige manier jouw MH acties kunnen doen. Zoals: dorpsbewoners helpen, quizzey beantwoorden, verzorgpaard verzorgen, gebruikerstraining doen en stallen uitmesten.
 • Ontvang wekelijks 100 pluscoins - Zolang je premium member blijft, krijg je elke maandag 100 pluscoins.
 • 20% korting op premium items - Als premium member krijg je 20% korting op de premium collectie in de ruiterwinkel van Appelveen.
 • Premium badge - Als premium member krijg je een gave badge op je profiel voor een extra luxe uitstraling.

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.